Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. ohodnotila outfity celebrit: I černá může být cestou do módního pekla!

/
  • Ina T. ohodnotila černé outfity celebrit.
    9. října 2023 ● 05:00

    Barva, která se staví nad trendy, nevycházejíc nikdy z módy pro mnohé, symbolizuje ztělesnění elegance a sofistikovanosti, kterou však samotný odstín zaručit nedokáže. Černá, jež je zastoupena snad ve všech šatnících, nahrává dojmu rafinovanosti, primární je ale střih, materiál a vhodnost pro danou postavu. Outfit ve službách černé tak není zárukou úspěchu a vyžaduje jistý koncepční um, jež zabrání nudě, která v záplavě nejtmavšího odstínu reálně hrozí. Jak to s černo černými modely zvládají tuzemské celebrity? Mají jejich modely šťávu, nebo je temný odstín tzv. pohřbívá?

  • 1.

    Ivana Chýlková (60) Přešlap s doplňky 2-

    Šaty s lodičkovým výstřihem a áčkovou, v kaskádách tylu vrstvenou sukní končící nad kotníky představují outfit, jež nepodléhá módnímu diktátu a v podstatě se hodí pro každý věk. Výrazným, širokým řemenem zdůrazněný pas a silueta přesýpacích hodin je stylistickou trefou, nicméně výběr bot i kabelky měl být sofistikovanější, konvenující stylu šatů a příležitosti. Nevyjímaje hnědou koženou bundu, jež kultivovanosti šatů nedosahuje.

  • 2.

    Irena Obermannová (61) Dobré, leč nedotažené 2

    Původně z pánského šatníku vypůjčená, krátká propínací vesta dodává jinak strohému kalhotovému kostýmku lehkost, prezentujíc při mnoha společenských příležitostech využitelnou klasiku doplněnou širokými, nad kotníkem končícími nohavicemi. Dobře zvolené šperky outfit příjemně dotahují. Kabelka mohla být vzhledem k příležitosti menší. Ale hlavním omylem jsou zvířecím potiskem signované otevřené sandále, jež stylu celku protiřečí.

  • 3.

    Jitka Schneiderová (50) Kultivované podání 1

    Hra průsvitu s neprůhlednou látkou v černém podání je oblíbená, ale dosti riskantní.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy