Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. ohodnotila outfity babího léta: Klepání na pekelnou bránu!

/
  • Hana Holišová
    25. září 2023 ● 05:00

    Přechodné období mezi sezonami známé pro své rozmary je ideálním časem pro využití všech letních, křivky odhalujících kousků, které brzy nahradí chladnějšímu počasí odpovídající modely. Babí léto je tak posledním prostorem před nástupem podzimu pro lehké materiály, slaměné doplňky a vzdušné lněné šaty, jejichž čas k nošení se nenávratně krátí. Které známé tváře s modely babího léta zabodovaly a které zcela propadly?

  • 1.

    Anna Kulovaná (41) Neohrabaná volba 5

    Tiskovku k představení nové sezony Divadla Radka Brzobohatého nevynechala herečka, jež je součástí jeho ansámblu, dorazivší v na pekelnou bránu klepajícím modelu. Na uzel uvázaná, pruhem signovaná, břicho servírující košile a na stehnech vydřené, v okrajích roztřepené, pozadí tak tak kryjící mini šortky jsou volbou odpustitelnou na prepubertálním, osobní styl hledajícím děvčeti. U dospělé ženy je znakem pokleslého vkusu a nulové vnímavosti pro příležitost.

  • 2.

    Simona Krainová (50) Plážová variace na hraně 3-

    I v tuzemsku populární, částečně v zahraničí žijící modelka odhalila ve svém modelu bříško, když oblékla ve střihu trendy následující, na bocích nasazenou extra vzdušnou kalhotovou sukni, již spojila s basic vroubkovaným trikem. Na pláž příhodná variace však na společenské akci ztrácí dech prezentujíc příliš ležérní podání, které nezachrání sic luxusní, stylově však nehodící se psaníčko Chanel.

  • 3.

    Hana Holišová (43) Na pánskou strunu 2-

    V neutrálních barvách bílé a šedé nesoucí se outfit seriálové a filmové herečky spojil košili bez rukávů, jež zdobí výrazná náprsenka se sámky, spolu s vysoko v pase končícími kalhotami se záševky.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy