Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. hodnotí podzimní modely: Boj proti chladu! Dráždivost kontrastů Krejčíkové, čistota Maxové

/
  • Ina T. hodnotí podzimní modely: Boj proti chladu! Dráždivost kontrastů Krejčíkové, čistota Maxové
    2. října 2023 ● 05:00

    Odchod léta avizuje návrat vrstvení v podání sak a lehkých bund, zaručující, že vás chladnější počasí nezaskočí. Nadčasovost v jejich případě budiž stále výchozím kritériem, jdoucí ruku v ruce s osobitostí a dobrou kombinovatelností. V trendech převládají bombery, ale též prošívané bundy a krátké trench coaty, které se objevily už na jaře. A jaké svrchníky zvolily pro začátek podzimu známé tváře showbyznysu?

  • 1.

    Vendula Fialová (35): V brázdě průměru, známka 3-

    Party k 18. letům seriálu Ulice nevynechala herečka Vendula Fialová, jež se v tomto nekonečném kusu objevuje coby Dita Tálská. Na společné setkání pak oblékla logem značky puncované šaty v midi délce, těsně obepínající křivky postavy. Šaty doplnila o zkrácenou, v barvě vyšisovanou denimovou bundu s límečkem. Průměrné, avšak vcelku slušivé spojení elegance a sportovní ležérnosti nabourává jen splétaná kabelka náležící k jinému stylu, co se charakteru outfitu příčí.

  • 2.

    Sára Korbelová (21): S davem nesplývající, známka 1

    Mladičká herečka Korbelová, jíž si diváci vybavují ze seriálu Sex O'Clock, vsadila na ožehavý trend triple denimu v podání specifického modelu od tuzemského návrháře Jana Smejkala. Břicho odhalující crop top s véčkovým výstřihem,

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy