Stále do něj zamilovanou manažerku Sandru hraje Sabina Remundová (51). „Je to vtipná, temperamentní ženská, scény jsou pěkně napsané,“ libuje si dcera Ivy Janžurové (82).

Jenže její úporná zamilovanost je Filipovi trnem v oku. Před minulostí chce rychle po chlapsku zmizet. Správně tuší průšvih. Tím ale do problémů namočí chudáka Vagiho v podání Miroslava Vladyky (64).

Sabina je coby Sandra naprosto neodbytná a role se herečce líbí. Jedna z maminek ze seriálu ČT Kukačky o vyměněných dětech je nyní pro změnu na lovu. „Už je pro mne nejdůležitější atmosféra na place,“ upozornila Remundová. „Aby mi bylo hezky. A věřím, že tady bude, že je seriál laskavý a mile legrační,“ dodala. Blažkovi ale moc do smíchu není. Sandra předvádí stalking jako vyšitý.

Bob řekl minulý čtvrtek před oltářem své milované v podání Chantal Poullain (67) kategorické ne, ale do Ameriky se chystá. Sám. Byl to jeho celoživotní sen. Diváci ale o oblíbeného Pavla Zedníčka (74) nepřijdou. Scenáristé ho prý nechtějí rozhodně ze seriálu poslat do ztracena. Brzy bude zpět. 

Podle informací Blesku se v Jedné rodině objeví i další seriálový matador. Novou postavu si zahraje osvědčený doktor Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2 Martin Zounar (56).

Video
Video se připravuje ...

Sabina Remundová: Proč maminku Janžurovou nahradily děti? Reinischová, Kristl

Fotogalerie
69 fotografií