Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdravá pokožka i v zimě: Jak si poradit s nepříznivými vlivy počasí

24. ledna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Péče o pokožku během zimy není snadný úkol. Čelíme chladu, větru a suchu a naše pokožka to může pociťovat. Článek vám přináší tipy na to, jak chránit pokožku a udržet ji hydratovanou a zdravou během zimních a chladných měsíců.

Zima klade na naši pokožku nároky a česká značka Onclé má pro ni odpověď: Tělové mléko Biorganic. Kombinuje účinnost, luxus a přírodní látky, díky tomu chrání a pečuje o celé tělo v chladném období. Marcela Kubátová, manažerka projektu Onclé, zdůrazňuje důležitost složky Biolin P: „Tato složka vytváří antimikrobiální štít, což pokožce dodává odolnost vůči teplotním změnám a nepříznivým podmínkám.“

Autor: Melitrade a.s.

Tělové mléko Biorganic je osvědčeným pomocníkem v péči o pleť. Obsahuje Biolin P, který poskytuje ochranu proti dehydrataci, podporuje přirozenou strukturu pokožky a klinicky je prokázáno, že brání opakovaným kožním problémům. Tělové mléko obsahuje také vzácné BIO oleje, včetně arganového a švestkového oleje, které pokožku vyživují. Ve složení dále najdete BIO šípkový extrakt, přírodní squalan, vitamín E a jemné čisticí složky.

Squalan v tělovém mléku Biorganic zanechává na pokožce jemný film, poskytující pocit hebkosti a luxusu. Tato přírodní látka obnovuje ochrannou vrstvu pokožky, působí jako antioxidant a chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Arganový a švestkový olej se vstřebávají do pokožky rychle, neponechávají mastný pocit a spolu s Biolinem P chrání ruce před nepříznivým počasím a kožními problémy.

Autor: Melitrade a.s.

Tělové mléko Biorganic od značky Onclé není pouze kosmetickým produktem, ale zázemím pro zdravou a pohodlnou péči o pokožku. Značka Onclé spojuje sílu přírody a moderní vědy, nabízí tři řady produktů: dámskou řadu na strie, jizvy a celulitidu, řadu pro citlivou dětskou pokožku a řadu BIORGANIC – přírodní kosmetiku pro citlivou pokožku žen.

Autor: Melitrade a.s.

„Výrobky Onclé jsme připravovali s láskou a zodpovědností, věříme v kvalitu české výroby. S vysokým obsahem aktivních látek, přírodních složek a BIO olejů přinášíme nejen péči o pokožku, ale podporujeme celkový zdravý životní styl pro ženy a děti,“ dodává Marcela Kubátová.

Tělové mléko Biorganic od značky Onclé není pouze kosmetickým produktem, ale spolehlivým spojencem pro péči o pokožku během zimy. Více informací najdete přímo na e-shopu www.oncle.cz.