Řev před domem na Vítkovické ulici v Ostravě vadil Jaroslavovi a dal to křiklounovi najevo. Nebyl střízlivý, a tak se s kuráží vydal k němu. Jenže narazil na zfetovaného recidivistu Róberta J. (44), který ho bez okolků třikrát bodl do žeber!

„Rozhodně jsem nechtěl zabíjet, ani jsem zprvu nevěděl, že držím nůž. Když jsem to zjistil, volal jsem sanitku. Až pak jsem utekl,“ hájil se naivně notorický násilník Róbert. Hovor se záchrannou službou nebyl schopen nijak doložit.

Rvačka? Chtěl ho zabít!

Zatímco obhajoba chtěla incident „uhrát“ na těžké ublížení na zdraví, žalobce David Bartoš trval na pokusu o vraždu. „Další rány nožem zachytil oděv napadeného, bunda a mikina. Nešlo „jen“ o nějaké ohnání se po poškozeném, jak obžalovaný tvrdí, ale útok s cílem usmrtit,“ podotkl.

Soud mu dal za pravdu a Róberta J., který teprve půlrok před činem vyšel z basy, odsoudil na 12 let vězení se zvýšenou ostrahou. Zatím nepravomocně.

Napadený na dně

Stačil nejspíše pouhý centimetr a napadený Jaroslav byl mrtvý. Nůž mu propíchl plíci. Muž měl obrovské štěstí, že přežil, a to jen díky včasné pomoci. Sanitku mu zavolal svědek. Oběť se dodnes pere s následky, na to si stěžoval i soudu.

„Jsem na dně. Pracoval jsem jako svářeč, zámečník, jezdil po Evropě a slušně vydělával. Teď sotva uzvednu něco těžšího, neudýchám to. Nemám už žádné peníze,“ lomil rukama napadený Jaroslav.

VIDEO: Insta Crime Podcast: Agresor Gola dupal manželce na hlavu a roztrhl jí játra!

Video
Video se připravuje ...

Insta Crime Podcast: Agresor Gola dupal manželce na hlavu a roztrhl jí játra! pdc, icp, Jedlička, Železný