Do nového roku 2024 vstoupila vždy usměvavá Olga Menzelová, vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82), s veselou myslí... a pozoruhodnou barevnou vizáží. „Ten svět je k zešílení krásnej! Ne, že by byl, já ho tak vidím,“ citovala nestárnoucí slova ukřičeného strýce Pepina z legendární poetické komedie Postřižiny, natočené jejím manželem (a otcem jednoho z jejích tří dětí) v roce 1980 podle stejnojmenné novely Bohumila Hrabala (†82).

„PF 2024. Opatrujte se,“ doplnila společně s hashtagy „životní optimismus“ a „dobrá nálada“ k fotce, na které jí to ohromně sluší. Dáma, co se rozhodně nestydí za své vlasy pomalu, ale jistě prorůstající stříbrem, a naopak je často a s gustem dává ve svých rozevlátých kadeřích všem na odiv, všechny zaskočila novým přelivem, jenž na jejích světlých vlasech obzvlášť vynikal. Ten byl totiž zcela nepřehlédnutelný - sladce pastelově růžový jako cukrová vata!

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová: Není mi jedno, v čemu budou děti vyrůstat Vanessa Larsenová

Zakladatelka produkční společnosti Medialogue se za tuhle výraznou změnu image dočkala od svých příznivců samých pochvalných reakcí. „Vám i růžová sekne! Sedí vám to mnohem víc než šedivá,“ objevovalo se v „nejlajkovanějích“ komentářích. Menzelovou podpořila třeba i spisovatelka Martina Formanová (57), vdova po dalším uznávaném režisérovi Miloši Formanovi (†86), zpěvačka Leona Machálková (56) či herečka Petra Nesvačilová (38).

Fotogalerie
78 fotografií