Olga Menzelová (45) na sociálních sítích plní funkci jakési guru - často radí svým followerkám, jak si udržet štíhlou figuru i optimistický pohled na svět. Jednu věc ale mnozí z jejích sledujících nechápou - a to skutečnost, že nijak neskrývá své přibývající šediny. Naopak, svou hřívu nosí vždy rozježenou tak, aby stříbro na jejích skráních co nejvíce vyniklo. Jak vdova po slavném, oscarovém režisérovi přiznala, často se její příznivci přou, zda v šedivé barvě vlasů vypadá stará, nebo mladá, nebo jako úplná stařena“.

Ona sama však moc dobře ví, co je pro ni důležité. „Mým cílem není vypadat mladší, než jsem, aby mi ostatní říkali, že vypadám mladší, než skutečně jsem. Mým cílem je, aby mi bylo sama se sebou dobře a abych se cítila dobře ve svém těle,“ vysvětlila Menzelová na instagramu, kde ji sleduje téměř 30 tisíc fanoušků, s tím, že se rozhodně nenechává ovlivnit názory druhých.

Raději si totiž dělá legraci ze sebe... i z ostatních. „Baví mě, když to 'chytnete',“ vzkázala pobaveně jak těm, co jí píšou negativní komentáře, tak i těm, co ji naopak podporují. Nejdůležitější je pro ni být sama se sebou spokojená a žít si život po svém.

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová si oddychla: Jednu věc po mě děti nezdědily! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Co si o tom myslí druzí, není až zas tak podstatné, protože můj život je jen můj a největší hodnota je - žít si ho po svém. A toho já se držím!“ uzavřela svůj příspěvek na sociální síti, co se během chvíle dočkal celé řady souhlasných „lajků“, třeba od herečky Jitky Čvančarové (45) či modelky Veroniky Kašákové (33).

O tom, že si z kritiky svého okolí Olga nic nedělá, svědčí i její dosavadní život - tři děti, každé s jiným tatínkem, a nejmladší dítě s milencem ještě v době, kdy byl naživu manžel Jiří Menzel (†82). A všichni žili jako jedna velká, šťastná... byť poněkud netradiční rodina.

Fotogalerie
46 fotografií