Manželé se vzali v ammánském paláci Beit al Urdun. Zhruba padesát hostů sledovalo mladičkou a nádhernou princeznu Iman, jak v jednoduchých svatebních šatech od Diora s krajkou u krku a se závojem s dlouhou vlečkou kráčí uličkou za svým vyvoleným.

K podpisu manželské smlouvy ji vedl starší bratr, korunní princ Al-Hussein bin Andullah II. Imanin otec, král Abdulah II bin Al-Hussein zůstal v tak významný okamžik stranou a přivítal se s dcerou až těsně před podpisem smlouvy. Tomu dohlížel nejen on, ale také ženichův otec.

Jakmile byl tímto sňatek uzavřen, princezna s Jameelem, řídícím partnerem ve společnosti rizikového kapitálu v New Yorku, si na důkaz lásky nasadili prsteny a následovala hostina. Již tradičně hosté přihlíželi, jak novomanželé krájí několikapatrový dort.

„Iman, přeji ti, aby ti tato další kapitola tvého života přinesla tolik radosti, lásky a smíchu, kolik nám ty přinášíš mnoho let. Gratuluji nevěstě a ženichovi,“ vzkázala na instagramu její maminka, královna Ranie. Je vidět, že královský pár je výběrem své dcery potěšen. A to i přesto, že rodák z Caracasu ve Venezuele s řeckými kořeny pochází z obyčejné, nikoli královské rodiny.

Video
Video se připravuje ...

Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší? Videohub

Fotogalerie
14 fotografií