Kontroverzní britský princ vystoupil v úterní epizodě talkshow slavného moderátora Stephena Colberta The Late Show. Součástí zpovědi bylo i 15 dalších bizarních odhalení. 

Colbert si připravil sérii otázek, ve kterých se například vyptával na Harryho oblíbené věcí. Nechyběl například dotaz na jeho oblíbenou vůni... „Moje žena,“ odpověděl princ bez zaváhání. Oblíbené jídlo? Toast se sýrem a šunkou a dijonskou hořčicí. 

Boxerky plné vzpomínek

Moderátor dál prince vyzval, aby jmenoval jednu věc, kterou by měl vyhodit. „Roztrhané boxerky,“ přiznal aristokrat a vysvětlil, proč je dosud vyhodit odmítal... „Mám s nimi spojených příliš mnoho dobrých vzpomínek.“

A kterého zvířete se Harry, který procestoval celý svět, nejvíc bojí? „Nemám rád žraloky, ale aspoň jsou uvěznění v oceánu. Hadi se dostanou všude,“ zamyslel se.

Kanibalistické pomeranče

Když Harry odpověděl, že by si mezi jablky a pomeranči vybral pomeranče, žertoval moderátor, že je v tom cosi kanibalistického – kvůli jeho zrzavým vlasům. „Když vás kousnu, dostanete zrzavku,“ vtipkoval Harry.

Dále mimo jiné přiznal, že jeho nejoblíbenějším akčním filmem je Gladiátor (2000) a nejoblíbenějším místem v letadle pak kokpit. Jeho nejoblíbenější mobilní aplikací je prý appka, která pomáhá psychicky nemocným.

Co s námi bude po smrti?

Kdyby princ mohl do konce života poslouchat už jen jednu písničku, byl by to veselý reggae slaďák Your Love Gets Sweeter Every Day od skotského hudebníka Finleyho Quaye (48).

A co si myslí, že se s námi stane po smrti? „Myslím si, že se vrátíme jako zvířata,“ přiznal. Sám by se prý rád reinkarnoval jako slon. 

Video
Video se připravuje ...

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
59 fotografií