15. února odvysílal kanál Comedy Central premiérovou epizodu seriálu South Park s názvem The Worldwide Privacy Tour, neboli "celosvětové turné za soukromí". Hlavními hvězdami byli princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová... A asi ani netřeba říkat, že z toho nevyšli zrovna nejlépe. 

Podle informací webu The Spectator manželé z epizody nebyli vůbec nadšení. Meghan se měla psychicky složit, a podle Fox News ve vzduchu dokonce visí možnost žaloby! 

Meghan je zdrcená

„Je zdrcená. Je z toho rozčarovaná a odmítá se na to dívat,“ prozradil zdroj Spectatoru o pocitech vévodkyně. „Podle zdrojů blízkých manželům se zdá, že stejně jako mnho jiných věcí, i tato aféra by mohla mít právní důsledky,“ zhodnotil královský expert Neil Sean pro Fox News. „Jejich právní tým už epizodu zkoumá,“ prozradil. 

Na přetřes přišel i Harryho penis

Animák pro dospělé sice prince ani jeho manželku přímo nejmenoval, tvůrci Trey Parker a Matt Stone se nicméně postarali o to, aby o hlavních představitelích nemohlo být pochyb. Postavička Meghan má na sobě dokonce stejný outfit, jaký vévodkyně v roce 2018 oblékla na oslavy Trooping the Colour. 

Manželé se v epizodě přistěhují do malého nenápadného městečka, aby se skryli před světem. Svou touhu po soukromí ale ostentativně vyřvávají do světa, vnucují ji všem okolo, a strhávají tak na sebe pozornost, kterou by jim jinak nikdo ani nevěnoval. Seriál dokonce zmínil Harryho omrzliny na penisu a napodobil obálky časopisů, na kterých vévodkyně pózovala – a jména tak nejsou ani potřeba... 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
217 fotografií