Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slavní bisexuálové: Tyto celebrity mají rády muže i ženy

  • Slavní bisexuálové: Tyto celebrity mají rády muže i ženy
    18. května 2022 | 06:00

    Doby, kdy se na homosexualitu nebo bisexualitu nahlíželo jako na něco zvráceného, jsou pryč. V dnešním světě neexistují žádné zábrany a je prostor pro objevování. Jedině tak zjistíte, kdo opravdu jste a ke komu vás to táhne víc – jsou to muži, nebo ženy? To se ve svém životě snažily zjistit i tyto celebrity, které nakonec přišly na to, že jim vyhovují obě pohlaví. Kdo patří mezi slavné bisexuály?

    Přestože někdo může na bisexualitu nahlížet stále jako na něco "divného", jednu výhodu tato orientace přece jenom má. Můžete tak zkoušet a experimentovat, až konečně narazíte na toho pravého nebo na tu pravou. Stejně jako tyto celebrity.

  • Cynthia Nixon (56)

    Představitelka Mirandy z legendárního seriálu Sex ve městě žila patnáct let s učitelem a fotografem Dannym Mozesem, se kterým má dvě děti. Přesto vkročila do manželství se ženou. V roce 2012 se provdala za aktivistku Christine Marinoni, se kterou má syna. „Necítím, že bych se změnila. Celý život jsem byla s muži a nikdy předtím jsem se nezamilovala do ženy. Ale když jsem to udělala, nevypadalo to tak divně. Jsem prostě žena, která je zamilovaná do jiné ženy," uvedla ke své orientaci herečka. V roce 2012 samu sebe označila jako bisexuálku.

    Nejdražší rozvody v historii? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Miley Cyrus (29)

    Miley Cyrus byla několik let spojována s hercem Liamem Hemsworthem, kterého si nakonec také vzala. Jejich vztah měl ale mnoho trhlin, a i když si mysleli, že svatba by mohla něco změnit, nakonec šli stejně od sebe. Krátce po rozvodu začala mladá zpěvačka randit s Kaitlynn Carter. Ani tento vztah jí nevydržel. Sama sebe však nikdy neoznačovala za heterosexuální. Několikrát veřejně uvedla, že se nikdy nechtěla nálepkovat a že je připravená milovat toho, kdo bude milovat ji takovou, jaká je. "Lidé se zamilovávají do lidí, nikoliv do pohlaví nebo vzhledu," dodala.

  • Sarah Paulson (47)

    Herečka Sarah Paulson je známá pro svůj vztah s o dvaatřicet let starší Holland Virginií Taylor. Jejich vztah trvá už sedm let a svou lásku se nebojí na veřejnosti ukázat. Přesto Sarah randila před Holland pouze s muži, a dokonce byla s jedním zasnoubená. O ruku ji požádal Tracy Letts, ke svatbě ale vůbec nedošlo. Sarah se ale nikdy nechtěla "zaškatulkovávat" do určité komunity jen na základě toho, s kterým pohlavím zrovna randí. "Pokud bych se měla rozhodovat v životě pouze podle toho, co ode mě každá z komunit očekává, cítila bych se jako ve svěrací kazajce," uvedla.

  • Ricky Martin (50)

    Zpěvák Ricky Martin byl ve vztahu s televizní moderátorkou Rebeccou de Alba dlouhých čtrnáct let. Chtěli se vzít, mít děti, ale nakonec jim plány překazil zpěvákův coming out, tedy přiznání jeho sympatií k mužům. Později Ricky Martin uvedl, že ho přitahují muži i ženy. Pokud si má však vybrat, s kým je mu ve vztahu lépe a s kým chce prožívat romantickou lásku, vždycky by si vybral muže. Nyní je šťastně ženatý s Jwanem Yosefem a společně vychovávají tři děti.

  • Kristen Stewart (32)

    Slavní bisexuálové: Tyto celebrity mají rády muže i ženy
    Autor: brightside.me

    Láska Kristen Stewart a Roberta Pattinsona ve filmu Stmívání byla natolik skutečná, že si ji herci uchovali i v reálném životě. Přestože herečka několikrát tvrdila, že je Robert její životní láskou, vztah jim nevydržel. Své štěstí nyní našla v náruči Dylan Meyer, se kterou je dokonce zasnoubena. Kristen Stewart se ale přesto odmítá definovat jako heterosexuální, homosexuální nebo bisexuální.

  • Cara Delevingne (29)

    Také modelka Cara Delevingne si vyzkoušela, jaké to je randit s oběma pohlavími. Jejím životem prošlo několik mužů, ale nebránila se ani ženám. Dlouho tvořila pár s herečkou Ashley Benson, se kterou to vypadalo opravdu vážně, nakonec ze vztahu sešlo. V rozhovoru pro časopis Vogue uvedla, že v dětství byla zmatena svou sexualitou a představa, že by mohla být homosexuální, ji děsila. Až ve dvaceti letech se poprvé zamilovala do dívky a uznala, že by to měla akceptovat. Svou orientaci však jasně nevymezuje.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.