Majitelka jednoho z nejhezčích zadečků Velké Británie, Pippa Middletonová, sice nemá hluboko do kapsy, jak se však zdá, zbytečnými nákupy své bankovní konto nezatěžuje. Kočárek, v němž vozí svou dceru Grace Elizabeth, je docela ten samý, jaký posloužil i jejímu synkovi Arthuru Michaelovi (2). Ten přitom přišel na svět v říjnu 2018. Kočárek v barvě námořnická modř, který si sympatická brunetka zjevně oblíbila, je model Fox Classic od nizozemské společnosti Bugaboo, známé svými tak trochu vyššími cenami. Nicméně v tomto případě prý platí poměr cena – výkon, vozítko je kompaktní, dá se složit, je odlehčené, a tak zvládá i náročnější terén, a poté, co miminko odroste, dá se upravit ve „sporťáček“.

Značka, která se holedbá, že nabízí zboží „určené k použití každý den, navržené tak, aby vydrželo celý život“, je velmi populární mezi maminkami z řad celebrit po celém světě.  Svou dceru Apple (16) a po ní i syna Mosese (15) v něm kdysi dávno vozila herečka Gwyneth Paltrowová (48), kočárek stejné značky měl pro svou dcerku Harper (9) také bývalý fotbalista David Beckham (45) a dítko v něm povozil i komik James Corden (42), jenž nedávno dělal rozhovor s princem Harrym (36) – tedy jen nedlouho předtím, než vyšlo na světlo světa jeho interview s Oprah Winfreyovou (67).

VIDEO: Majetek britské královské rodiny: Opravdu jsou to boháči? Nebo je to jinak?

Video
Video se připravuje ...

Majetek britské královské rodiny: Opravdu jsou to boháči? Nebo je to jinak? Videohub

Kočárek, který si před téměř třemi lety pořídila mladší sestra vévodkyně z Cambridge (39), se ve své době prodával na webových stránkách oné společnosti za závratných 1140 liber, tedy něco málo přes 34 tisíc českých korun. V současné době se dá koupit i v tuzemsku, a za cenu za ty dva roky podstatně nižší. Pippa na procházku s miminkem po Chelsea v západním Londýně oblékla dlouhý, vínový kabát s kožešinkou kolem krku, patrně, aby v chladném anglickém počasí nenastydla, pod něj si oblékla šaty s puntíky. Svůj look doplnila slunečními brýlemi pro zachování anonymity. S hustými, rozpuštěnými vlasy kaštanové barvy byla až nápadně podobná Kate Middletonové, co myslíte?

Fotogalerie
93 fotografií