Sympatický herec s asijskými kořeny David Lim a půvabná modelka Markéta Kazdová se rozhodli vstoupit do svazku manželského minulý týden v Praze – předtím si však společně projeli krásy České republiky. Kazdová ostatně pochází z Jihlavy, kam tenhle zamilovaný pár velice často jezdívá. Slavný hollywoodský fešák na své sociální síti nyní sdílel momentky nejenom z našeho hlavního města, ale i například z Telče, kde společně obdivovali renesanční náměstí i zámek a také navštívili zříceninu hradu Landštejn, kde vyfotili nejednu romantickou fotku.

Neméně romantická byla i veselka jako taková, na jejíž organizaci se podílela česká svatební agentura Svatby podle Adély. „Jaký magický den! Oženil jsem se se svou životní láskou, obklopen našimi rodinami a nejbližšími přáteli. Naše srdce jsou plna lásky a vděčnosti. Miluji tě, Markéto, a nemůžu se dočkat, až společně začneme novou životní etapu,“ svěřil se čerstvě ženatý herec. Dosti podobná slova použila na svém instagramu i Markéta, která cukrkandlové snímky obohatila hashtagem „sny se plní“. A je pravdou, že si tahle kráska žije bezpochyby svůj „americký sen“: z obyčejné holky z Vysočiny se stala uznávanou modelkou a nyní i vdanou paní a chotí známého herce!

David Lim, jenž se objevil kromě akčního seriálu S.W.A.T. také v Myšlenkách zločince, Supergirl nebo Agentech S.H.I.E.L.D., s krásnou modelkou po sňatku odcestoval na líbánky do Dubrovníku. V tomto chorvatském městě se totiž natáčel světoznámý seriál Hra o trůny, jehož je Lim velikým fanouškem. Jako svatební dar ostatně dostal scénář k pilotnímu dílu tohoto seriálu, podepsaný samotným autorem úspěšné knižní předlohy Georgem R. R. Martinem, z čehož byl mladý muž, na jehož instagramovém profilu samozřejmě nechybí fotka na železném trůně, patřičně nadšený.

Žádostí o ruku překvapil Lim svou vyvolenou na pláži minulý rok v srpnu, po čtyřech letech, co oficiálně tvořili pár. Oba dva se pak na sociálních sítích pochlubili fotkou, na které se k sobě tulí. Budoucí paní Limové se na prsteníčku blyští obrovský diamantový zásnubní prsten. „Zeptal jsem se jí, jestli si mě chce vzít, a ona řekla ano. Miluji tě, Markéto, a těším se, že strávím zbytek svého života po tvém boku!“ vyznal se tehdy dojatý herec.

Fotogalerie
36 fotografií