Na ranči v Kalifornii si v sobotu v 17:30 během soukromého obřadu řekli své »ano« Chris Pratt a Katherine Schwarzeneggerová. Nevěstu oděnou do krásných bílých šatů s vlečkou a majestátním závojem, podle zahraničních webů, dovedl k oltáři její otec, sám svalnatý herec a někdejší guvernér Arnold Schwarzenegger. Nechyběla ani maminka Katherine, Maria Shiverová (63). 

„Pár chtěl mít jednoduchou svatbu, ale mít tam ty nejdůležitější osoby svých životů,“ uvedl pro ET zdroj blízký novomanželům. Není bez zajímavosti, že mezi hosty na veselce bylo hned několik celebrit, včetně herečky známé z filmů Scary Movie či seriálu Máma Anny Farisové (42).

Ta je přitom Prattovou exmanželkou. Svoji byli celých osm let a mají spolu syna Jacka (6). Rozvod oznámili v roce 2017 a hvězda Avengerů Chris Pratt se zanedlouho zakoukal právě do spisovatelky a blogerky Katherine. Zasnoubili se necelý rok od seznámení a se svatbou si dost pospíšili.  

VIDEO: Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu

Video
Video se připravuje ...

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. • trailer Falcon, INT

 

Fotogalerie
32 fotografií