Své ANO si novomanželé řekli v pátek odpoledne na překrásném zámečku Jánský vrch v Rychlebských horách. Kvůli jejich veselce byl zámek pro veřejnost od 13 hodin úplně uzavřen. 

S novomanželkou Jolanou žije herec už přes deset let a má s ní dvě dcery, Johanu a Filippu. Na svatbě bylo přibližně osmdesát pozvaných hostů a svatební šaty ušila nevěstě populární návrhářka Taťána Kovaříková. 

„Spolunavrhovala jsem je sama. Chtěla jsem, aby nebyly jen na tuhle jedinou příležitost a pak bych je leda ukazovala vnoučatům. Na to je to docela drahá záležitost. Bylo by dobré je pak využít ještě jinak," svěřila se před pár měsíci Jolana Super.cz. 

Charismatický herec požádal svou dlouholetou partnerku o ruku před rokem v italském Římě, o čemž informovala Jolana na svém instagramu. „Můj pan božský mě dnes požádal o ruku. A já řekla ANO,“ šokovala Blažkovy fanoušky Jolana. Do té doby se totiž mělo za to, že jsou manželé. 

Herec, který si zakládá na svém soukromí, tak dokázal zmást nejen všechny televize a časopisy v zemi, ale třeba i internetovou encyklopedii Wikipedia, která Jolanu nazývala jeho manželkou. Online portálu Blesk.cz dokonce svůj sňatek v roce 2011 potvrdil s tím, že se k němu ale nechce blíže vyjadřovat.

Filip Blažek je nejznámější svou rolí dlouhovlasého hloupého Matěje z pohádky Nesmrtelná teta. Během své herecké kariéry si zahrál i v mnoha dalších pohádkách a seriálech a účinkuje také v divadle. V posledních letech se na obrazovce objevil v seriálech Černé vdovy, Přístav, Krejzovi nebo Případy 1. oddělení. 

VIDEO: Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku 

Video
Video se připravuje ...

Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií