Oblíbená herečka a dabérka Lucie Benešová prožila s hercem Filipem Blažkem, představitelem pohádkových princů, několik dlouhých let a dala mu syna Luciána (22). Jejich cesty se ale rozešly, Benešová se zakoukala do herce Tomáše Matonohy, s nímž si pořídila další tři děti (dvě vlastní, jednu dceru společně adoptovali), a Blažek našel štěstí po boku plavovlasé Jolany (39), z níž udělal před několika dny na zámku Jánský vrch vdanou paní. Z jejich společného synka ovšem vyrostl dospělý mužský – a je to právě on, kdo se nyní chystá do chomoutu.

Podle Super.cz požádal nejstarší potomek Lucie Benešové již před nějakou dobou svou dlouholetou přítelkyní Anežku o ruku a ona pochopitelně řekla pohlednému mladíkovi své „ano“. Jeho maminka mu proto pomáhá se svatebními přípravami – už nyní, přestože onu velkou událost plánují až na příští léto. Nic se přece nesmí podcenit! „Mají vizi, že by chtěli svatbu venku na louce, na místě, kde jsem se vdávala já. Trošičku jim s tím pomáhám to vymyslet. Samozřejmě to nechám hodně na nich, ale taky budou potřebovat moji pomoc…“ myslí si Benešová.

Se svatbou, a zrovna tady na tomhle určitém místě, už má koneckonců své zkušenosti. „Moc mě to potěšilo, že se to odehraje na louce, na které jsme se brali s Tomášem. Je to kousek od Nového Knína, kde máme chalupu,“ dodala blonďatá umělkyně a zmínila, že je to místo nadmíru fotogenické: „Je tam splav, kde se dokonce natáčelo Léto s kovbojem…“ Snad tato romantická parcela přinese jejímu synkovi a jeho krásné snoubence štěstí do života, tak jako Benešové, která po boku Matonohy, známého například ze sitcomu Comeback nebo účinkování v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, vysloveně září!

VIDEO: Lucie Benešová

Fotogalerie
30 fotografií