Její životní příběh tak přesně kopíruje ten filmový. I v něm se hrdinka snaží dostat ze zoufalé situace, ale moc se jí to nedaří.

V září si Klaudia pronajala byt. S majitelem Zbyškem Studeckým uzavřela smlouvu na půl roku. Podle uzavřené nájemné smlouvy, kterou má MF DNES k dispozici, měla Dudová složit kauci 12 tisíc korun, za září 1 600 korun a pak každý měsíc nájemné 4 200 a za služby a energie 4 000 korun. Jenže prý zaplatila jen za září, říjen a listopad.

„Dluh činí celkem 25 800 korun,“ vypočítal Studecký. Ten marně posílal filmové hvězdě výzvy poštou do bytu, marně ji sháněl na mobilu nebo e-mailu. Klaudia na nic nereaguje. V rozhovoru pro Blesk přiznala, že dceru Patricii živí sama, partner ji opustil už v těhotenství a má v plánu vrátit se jako prodavačka do prodejny.

Romská neherečka za roli Žanety získala již dříve Cenu české filmové kritiky, cenu za nejlepší ženský herecký výkon na Festivalu evropských filmů ve francouzském Essonne, obdobnou cenu na Art Film Festu v Trenčianských Teplicích a nakonec Českého lva. Posléze natočila film, kde hrál i Karel Roden. Jedno je jisté, zadarmo to určitě nedělala. Tak proč tak zbytečné dluhy?

Pokusili jsme se Klaudii kontaktovat, ale její původní číslo je mimo provoz a na nové nereaguje.

Video
Video se připravuje ...

Český lev: Geislerovou převálcovala žena za pultem! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
6 fotografií