Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrtvá Petra: Chtěla s přítelem nový život

Autor: Čas.sk, šim - 
26. března 2011
18:03

Tragická smrt slovenské ošetřovatelky a maminky dvou dětí Petry Dudové (†35) je obestřena mnoha nejasnostmi. Podle jejích kolegyň měla v Rakousku problémy s jistým mužem. Doma na Slovensku však měla přítele Ivana (25). Plánovali společnou budoucnost. Tělo od února nezvěstné ženy našli v řece v Salzburgu.

Petra už několik let dělala opatrovatelku starých lidí v Salzburgu. Jezdila tam na turnusy, jinak žila ve středoslovenské obci Hodruša-Hámre. Měla dvě děti, o které se během její nepřítomnosti starali příbuzní a exmanžel.

A několik let už měla také přítele. O deset let mladšího Ivana, který pracoval v Banské Bystrici. Pár byl spokojený. Plánovali společnou budoucnost. „Chtěli si koupit byt a žít spolu,“ řekla slovenskému deníku Nový Čas Petřina známá.

Její partner Ivan se po hrozné tragédii uzavřel před světem. „Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat,“ řekl jen slovenským novinářům.

Záhadou zůstává, jestli jejich vztah byl opravdu tak bezproblémový, jak se navenek zdálo. Petřiny kolegyně tvrdí, že si v Rakousku někoho možná našla. V poslední době se prý chovala nějak divně.

Maminka dvou dětí byla nezvěstná od února. Tehdy odešla na schůzku, z níž se už nevrátila. S sebou si přitom nevzala žádné osobní věci, peníze ani doklady. Její zmizení ohlásili příbuzní staré ženy, o kterou se starala. Později bylo její tělo nalezeno v řece. Policie nevyloučila, že mohla být zavražděna.

ajaillusion ( 28. března 2011 13:57 )

no tak proto me totiz ty jeho nazory sou hodne moc podezreli celou dobu uz sem si rikala dalsi magor jako byl ten CAPITAN JOERGE nebo tak nejak neni to taky nahodou jedno z jeho jmen?? no snad neni takovejch magoru jeste vis proste ubozacek ..jen urazi lidi a jeho vulgarita mluvi vse za jeho nizke iq....proste takovy lidi podle meho nazoru tady nemaji co hledat...!!!!!

e.44 ( 28. března 2011 11:18 )

Proč pejsankova? Protože je to jeho minimálně desátej nick a na většinu předešlejch už dostal definitivní stop. Je to prostě magor, kterýmu ty jeho vulgarity asi sloužej k ukájení.

ajaillusion ( 28. března 2011 11:06 )

to mate pravdu takovy vylizany clovek jeho nazory sou uplne primtivni at jdu na jaky koli clanek vsude ho vydim ale proc ten magor je pod jmenem pejsankova???????ja nejdriv myslela ze se jedna o nakou zenskou..ale kazdopadne je to ubohy clovek ty jeho nazory me vzdycky vytoci je videt ze je to asi uplny zoufalec kterej se nudi celej den a ma h.... na praci...

sydnicka ( 27. března 2011 21:56 )

jo, jenom tam zijes na ukor Anglicanu. Doufam, ze brzy zvoli radikalnejsi vladu aby tebe a tvoji rodinu vyhodili. Pak budes jako prvni knucet o almuznu.

stefa ( 27. března 2011 18:56 )

Tvůj život by myslím nechtěl nikdo na této diskuzi.Ukájet se na cizím neštěstí je to poslední co normální člověk dělá.A ty to děláš neustále,to svědčí o tvém ubohém duševním zdraví.Myslím, že pro vědu bys byl užitečný při výzkumu lidských úchylek.Jsi zářný případ jedné z úchylek.To by asi byl jediný užitek z tebe.

Zobrazit celou diskusi