Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zmizení Aničky: Blesku píše bratr obviněného muže!

Autor: red, jos - 
25. října 2010
12:52

Bratr obviněného muže (41) napsal Blesku! V dopise tvrdí, že jeho bratr nemá se zmizením Aničky nic společného. Ví, že se pohybuje za hranicí zákona, ale ublížit dítěti, je prý na něj moc. „Takhle něco lupnut, to jo, ale tohle ne!“ píše bratr v dopise.

Co napsal Blesku bratr obviněného muže:

Dobrý den, píši vám, protože se již nemohu dívat a číst ty bláboly ohledně mého bratra kvůli té Aničce. Samozřejmě je mi to líto, co se jí stalo. Ale co chci říct já – bratra znám víc než ti, co si říkají pomáhat a chránit. Já na ně mám pifku. Když hledali bratra, udělali všude mě a rodině ostudu po domě, atd...

Abych se vrátil k tomu, co mě tíží. Vím, že není neviňátko, já osobně jsem se mu snažil domluvit, ať seká latinu, má dvě krásný dcery, sice s každou ženou jednu, ale to nemění situaci, aby se choval takhle. Můj názor je takový, že sice možná se tam nachomýtl, ale v žádném případě, a to prosím zdůrazňuji, v žádném případě s kauzou ANIČKA nemá nic společného. Já ho znám, tohle není jeho styl a ani nikdy k tomu neměl sklony. Mám s ním dobré i špatné zkušenosti, on spíš takhle něco lupnout, ale tohle ne! On to nebyl, holt byl ve špatné chvíli na špatném místě. On není bez domovec, akorád nechce být s těmi, co ho mají ještě zatím rádi. A bezmoc těch profíků, já jim to nezávidím i já bych jim rád pomohl, ale oni mi neřekli ani proč ho hledají, že prý zas něco ukradl. Tak ani nechtěli se mnou mluvit, když jsem jim řekl, že jsem ho dlouho neviděl. To je sice pravda, ale kdybych věděl od začátku, kde je pravda, sám bych ho našel. Protože on je vždy na blízku své první dcery v Praze 8. Ale to vy už stejně víte.

Co jsem vám tu napsal je proto, aby také lidé věděli, že není takový jak o něm píšete. Píšu vám, protože žádné jiné noviny nečtu tak rád, jako je BLESK. S pozdravem a s přáním hezkého dne bratr.

POZNÁMKA REDAKCE: Blesk.cz neodpovídá za gramatickou úroveň tohoto dopisu. Text byl publikován v té podobě, v jaké byl zaslán do redakce. Chceme zachovat jeho autenticitu.


Klíčová místa, která mohou napovědět, kde Anička nyní je:

661568:gallery:true:true

kukumula ( 3. listopadu 2010 06:53 )

Myslím si, že do Blesku napsal ten, kdo na únosu Aničky má vinu.. Věřím, že Anička je stále na živu, protože kdyby nebyla, neříkejte mi, že by ji Policisté nenašli, mají psy, kteří dokáží zázraky. Je mi to všechno tak líto, mám dvě děti a neumím si představit, že by se mi ztratilo jedno z nich..

hoffmann ( 28. října 2010 21:46 )

ANIČKA,JE VÁŽNĚ MOC PĚKNÁ HOLČIČKA MÁ TAK DÚVĚŘIVÁ OČKA.VYPADÁ JAKO ANDÍLEK.Nemohla se po té čisté dušičce slehnout zem.Doufám a nezapomínám,myslím na ní stále.Jsem ráda,že patřím ke spousta dobrých lidiček,kterým není osud toho děvčátka lhostejný.Jen ,aby obětí nebylo více.Příkladně ta paní z Mostu a její dcerka,už nyní zažívá peklo.JE-LI ZJIŠTĚN ZLOČINEC,NĚJAKÝ SPÁCHANÝ ZLOČIN SE JIŽ NAJDE.

letajici_svec2 ( 26. října 2010 12:16 )

ano jsem majitelem firmy a proto vim ze ze 4 mil. udelat za rok 4 mil nejde(legalne)

ttttt20 ( 25. října 2010 23:56 )

Todle je směšný toho člověka neznáte a jen kritizujete a spekulujete

ttttt20 ( 25. října 2010 23:53 )

Jo jasně tu má , ale poměrně malou stim neuspěješ....

Zobrazit celou diskusi