Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čech (†34) nezvládl lyže a zemřel v Dolomitech

Autor: ČTK, ap - 
18. prosince 2010
19:30

OPRACENO POHLAVÍ: Předvánoční lyžovačka v italských Dolomitech se stala osudnou pro čtyřiatřicetiletého Čecha. Při lyžování v oblasti Latemat ztratil vládu nad lyžemi, narazil do stromu a zahynul. První zprávy mluvily o tom, že tragická nehoda se stala ženě.

Čtyřiatřicetiletý  Čech dnes utrpěl smrtelné zranění při lyžování v oblasti Latemar v italských Dolomitech. Rekreantk podle sdělení záchranné služby patrně ztratil kontrolu nad lyžemi a narazila do stromu, uvedla agentura APA.


Neštěstí se podle APA stalo kolem poledne v Obereggenu v lyžařské oblasti Latemar. Na místo nehody dorazila rychlá záchranná služba, nasazen byl i vrtulník. Oživovací pokusy však již byly marné.


Latemar se nachází v italských Alpách. Oblast Latemar zahrnuje menší střediska jako Obereggen, Eggen, Welschnofen nebo také Deutschnofen a ski arénu Karersee.

annael ( 19. prosince 2010 11:43 )

Co je proboha zase tohle? OPRACENO je paskvil slova OBRÁCENO nebo OPRAVENO? Nebo je to kříženec obou slov? Nebýt to o tragédii, tak už se chechtám od ucha k uchu. Takto je to spíš k pláči

annael ( 19. prosince 2010 02:41 )

Kdyby měli bor.del jenom ve věku Ona to totiž nebyla ani žena, byl to muž

janka4 ( 18. prosince 2010 23:41 )

Autor: ČTK,ap.Tak kolik jí vlastně bylo let?Nevím,co je to za módu se vyjadřovat i psát třiačtyřicetiletá,když jde napsat či říci čtyřicetitříletá žena. Pak naděláte zmatky v článku, a tak nevíme,zda je jí 34 nebo 43. To samé vyjadřování je i v televizi,rádiu i tisku.Chtějí dělat ze sebe intelektuály či co a nemají nato. Mluvte a pište normálně!!!! To chce postih -odměny dolů nebo výměna autora.

Shelby16 ( 18. prosince 2010 23:13 )

na sjezdovce - nelyžuji. Záleží mi na tom, abych měla kosti a hlavu celou v pořádku. Nemá cenu riskovat. Stačí ztratit balanc a rozprsknete se o strom jak vajíčko a váš mozek se ještě setrvačností bude kutálet ze stráně...

cocococo ( 18. prosince 2010 23:09 )

Je to smutny kdyz nekdo zemre v tomhle veku.Ja jen na okraj.Ta 34 leta Ceska byl chlap,...z Cech. Perfectni zpravodajstvi v tom Plesku.

Zobrazit celou diskusi