Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nevěrný francouzský prezident Hollande zůstal na ocet: Odkopla ho milenka!

Autor: shp - 
1. května 2014
08:23

Své přítelkyni Valérie Trierweiler (49) zlomil nevěrou srdce, teď však sám trpí. Hlava Francie, prezident François Hollande (59), totiž sama zůstala na ocet. Herecká milenka Julie Gayet (41) prezidenta odkopla, protože neunesla tlak, který na ni byl vyvíjen médii.

Hollande a partnerka Valérie Trierweiler (49) se rozešli letos v lednu. Hlava Francie byla totiž přistižena při nočních návštěvách známé herečky. Desetiletému vztahu tak byl rázem konec.

Jenž románek s Gayet neměl dlouhého trvání.  „V telefonu Gayet už nezní Hollandův hlas. Přerušila kontakt,“ napsal francouzský magazín Gala. Herečka si podle něj nebyla vztahem jista ještě před tím, než prasknul. První dámou prý nikdy být nechtěla, naopak se chtěla zaměřit na kariéru herečky.

Gayet a Hallande svůj vztah, který podle britského Daily Mailu trval dva roky, nikdy nepotvrdili a nyní už také nepotvrdí. Francouzská média mezitím začala spekulovat o možném návratu prezidenta k bývalé lásce. Ten je však nejistý.

majojo ( 1. května 2014 15:59 )

Samozřejmě - všichni dělají jen svou práci. Ani mrť navíc.

majojo ( 1. května 2014 15:58 )

Vůči osudu Ivety Bartošové jsme byli lhostejní víceméně všichni. Takže všichni, kdo hltali články bulvárních pisálků mají svůj podíl viny. Mne nevyjímaje.

la.ma ( 1. května 2014 13:38 )

patřilo to pod příspěvek v 11:19

la.ma ( 1. května 2014 13:35 )

no jestli psala stylem "místo jedný tečky udělám aspoň tři", tak se nedivím, že "nerespektovali" asi to dali do šanonu s nápisem "Píšou nám blázni"

abvydavatelstvi ( 1. května 2014 12:16 )

Myslím si že ji ke svatbě Rychtář donutil.... cpal ji různé léky a snažil se ji ovládat... jak se sama svěřila penize za koncerty inkasoval on a ona neměla k penězům přístup.... taky novináře pořád o všem informoval.... Rychtář a novináři ji ustvali....

Zobrazit celou diskusi