Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pomsta zhrzené milenky: Video nahé sokyně dala na pornostránky

Zhrzená žena se pomstila milence svého přítele - ilustrační foto
Zhrzená žena se pomstila milence svého přítele - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: op - 
26. listopadu 2013
12:57

Ženy dokážou být velmi zákeřné, když se jedná o mstu. Když dívka (23) z Brna zjistila, že jí kamarádka přebrala přítele, dala její nahé video na lechtivý web.

Ženě za neoprávněný přístup k počítači hrozí až tři roky vězení. Video, na němž se nahá kamarádka svůdně sprchuje, totiž stáhla z notebooku svého bývalého přítele.

„Obviněná se k tomu snížila asi z pomsty a žárlivosti,“ potvrdila policejní mluvčí Andrea Straková.

Dívka je podle ní navíc souzená za krádeže v kadeřnickém salónu své další kamarádky, kde postupně ukradla peníze a parfémy za 35 tisíc. Kadeřnice ji při jedné krádeži načapala a ze vzteku jí ustřihla pramen vlasů a rozstříhala bundu!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

freemann ( 26. listopadu 2013 23:22 )

Jsi už v pubertě?

freemann ( 26. listopadu 2013 23:14 )

JEDNA VĚC JE: Když ženská CHCE, ulovit chlapa, uloví ho, dá jí to míň námahy než se obout,a užije si přitom hodně příjemného. není nás moc, co odolá, holka vycítí příležitost a jde na věc.Kdo z vás ví, že jí stačí pohled čtvrt se***- nedívá se- a ví vše co chce, a není toho málo, má fotografickou paměť, záblesk pohledu a pak si to vyhodnocuje. Chlap nemá tuchu.Problémeček mít někoho v záloze, 2 a víc. Může se to profláknout, a proflákne se to vždycky na maličkostech. JENŽE: pak je muž mezi 2ma mlýnskýma kamenama které ho ničí, nebo se lvice pustí proti sobě.Jen žena ví, jak nejhůř ublížit jiné ženě. dokonce i se sladkým úsměvem a porozuměním. Muž intriky vymýšlý, žena si z nich vybírá. Proto od toho ruce pryč. Nevím kde je pravda a vědět nechci! Komentovat, znamená dohady.

wimr ( 26. listopadu 2013 14:04 )

jo a starší ženský nebo ty co rodily maj ještě ke všemu tu pí.ču modrou a tvrdou jak rohožku na boty, nedá se to cucat jak u mladý šestnáctky,je to prostě hnus

jaija ( 26. listopadu 2013 13:24 )

Dobrý!!! Netrestat!!!

Zobrazit celou diskusi