Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neonacisté v Rusku mučí homosexuály pro radost: Polévají je močí a kopou do nich!

Ruští neonacisté mučí a šikanují mladé homosexuály!
Ruští neonacisté mučí a šikanují mladé homosexuály!  (Autor: repro Youtube.com, VK.com)
Autor: sch - 
16. srpna 2013
12:51

Zvířata! Ruští neonacisté berou zákon do svých rukou a snaží se zemi vyčistit od homosexuálů. A ještě se tím chlubí na internetu! A co je horší – veřejnost je za to miluje! Mladé chlapce ponižují, šikanují, mučí, polévají je močí! A vláda s tím nic nedělá. Je tohle možné v roce 2013?!

Homosexualita jako taková byla v Rusku do roku 1993 trestná, nyní tamní vláda přijala nový zákon, který vysokými pokutami i vězením trestá „netradiční sexuální orientace“, do čehož zapadají samozřejmě i homosexuálové a lesbičky.

Ruští radikálové vzali zákon do svých rukou. Ultranacionalista Maxim Martsinkevich stojí v čele kampaně proti homosexuálům, která se po sociální síti VK.com šíří jako vir! Ve městech vznikají militantní skupiny, které mladé chlapce terorizují.

Polévají je močí

Scénář je povětšinou stejný. Mladého chlapce nalákají na rande, místo hezkého setkání ale přichází mučení, šikana, mlácení. Na brutálním videu je vidět, jak hocha polijí močí a kopnou do něj.

Zvířectva se odehrávají za bílého dne, kolemjdoucí si ničeho nevšímají, a když ano, akorát naziskinheady pochválí! Vláda ani policie s tím zatím nic nedělá, stejně tak to neřeší ani zakladatel VK.com, sítě, na které se tihle bezmozci organizují.

anka ( 17. srpna 2013 14:19 )

nejde o podporu, ale o toleranci

jarypadlo ( 17. srpna 2013 14:06 )

Radši budu podporovat homosexualitu než cikány ze svých daní.

namoroman ( 16. srpna 2013 22:31 )

Znovu-článek na i Dnes-Podporujete homosexualismus, stěžovalo si hnutí D.O.S.T. u ambasád A mají pravdu!

namoroman ( 16. srpna 2013 22:27 )

Je to tak a tady se jich (buzen) zastávají.O co jde?!O toto: /zpravy.idnes.cz/predavani-not-na-velvyslanectvi-akce-d-o-s-t-fec-/domaci.aspx?c=A130816_1356 12_domaci_bou#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

namoroman ( 16. srpna 2013 22:04 )

Ty jsi zase duhová buzna.Moje argumenty jsou o něčem a ty píšeš o ho.vnu. To ti sedne.Sloupni si tu nestrávenou cibuli ze žaludu a zítras nezapomeň, máš Prague pride.Nášup lubrikantů,olejíčků a umej si řiť, protože bude anální maratón... Bude se píchat,kouřit a hltat až ti poteče zelená voda z uší. Kryplíčku komu tady nadáváš do nácků?!Já tě ale chápu... si ubohej nadrženej chudák, kterýmu se postaví jen když vidí stejného buznu a nebo ráno když se podíváš do zrcadla a vidíš tam 1,6 metru velkou pí.ču Kryple

Zobrazit celou diskusi