Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Šokující video: Lékař umlátil pacienta na lůžku! Byl jsem přepracovaný, tvrdí

Autor: geo - 
4. července 2013
11:59

Skandální video z Ruska šokovalo svět! Bezbranného pacienta po operaci srdce umlátil přímo na lůžku jeho anesteziolog. Rány do hlavy a do zabandážovaného hrudníku neměl šanci přežít.

Brutální video, které šokovalo svou krutostí internet, pochází z ruského Permu. Anesteziolog Andrej Voťakov se za čin rodině pozůstalého omluvil a drze se obhajuje přepracovaností. 

Dle data na záznamu se událost odehrála 21. února letošního roku. Obětí drastického útoku je Arkadij Konstantinov, který přijel do Permu na operaci z 400 km vzdáleného Kirovského regionu. Domů už se nevrátil.

Druhý přítomný lékař na řádění svého kolegy nepochopitelně nijak nereagoval, pacientovi jen po incidentu nezúčastněně nasadil přívod kyslíku.

Pacient ho prý provokoval

Vedoucí tiskového oddělení permského Centra kardiovaskulární chirurgie potvrdil, že kontroverzní video zobrazuje jejich zaměstnance Andreje Voťakova. Anesteziolog měl údajně za sebou vyčerpávajících 36 hodin služby a svaluje vinu na pacienta, který ho prý vyprovokoval urážkami.

Odmítá ale, že by jeho brutální napadení způsobilo pacientovi smrt. Pravdu tak snad prozradí pitva, která byla nařízena po odhalení videa.

ornel ( 6. července 2013 07:45 )

přátelé,komunismus a kapitalismus jedno jest.Pokud chceš víc,musíš se postarat za každého režimu.Bylo,jest a bude.

ornel ( 6. července 2013 07:42 )

na konci světa je možné vše

howareyoudoing ( 4. července 2013 14:51 )

lennne ( 4. července 2013 14:49 )

je prikurtovany neuveritelny ponizujicim zpusobem....jestli takhle pripoutavaji i zeny, je mi jich lito, kolik z nich asi netusi co s nimi po narkoze bylo .

kakamilek ( 4. července 2013 13:47 )

A takový magoři tam 40 let jezdili na semináře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání