Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt maturantky Báry: Na plese ji zabily léky!

Video se připravuje ...
Autor: rvs - 
18. června 2013
17:05

Krásnou maturantku Báru V. (†19) v březnu na plese nezabily drogy, ale léky! Blesku to řekl kriminalista, který případ vyšetřuje. Policisté se domnívají, že šlo o nešťastnou náhodu.

Studentka zemřela v březnu na otok mozku. „Toxikolog v organismu zemřelé žádné drogy nenašel. Našel tam ale jinou látku, která je součástí jednoho léčiva. Pravděpodobně došlo k otravě touto látkou,“ řekl kriminalista Jaromír Badin. Popřel tak tvrzení svědků, že se dívka předávkovala extází. „Mezi vyšetřovacími verzemi je sice i vražedný úmysl, ale zatím tomu nic nenasvědčuje. Zatím nevíme proč a jak Bára zemřela,“ vysvětlil.

Báru V. našly spolužačky na toaletě bez známek života. Policie zadržela deset mladých mužů, kteří na maturitním plese prodávali drogu extázi. Devět z nich je nyní ve vazbě.

hofihofi ( 19. června 2013 02:41 )

A proc ne? A proc to taji? Jake jsou to pitome nany? Skoda skoly, kterou platíme my a slečna to profetuje, on fet jsou i leky. A navíc na ne chlasta, na te skole byl mohl byt, místo ni, někdo rozumnejsi.

hofihofi ( 19. června 2013 02:37 )

Tohle dela spousta lidi a mysli si jak to není spravne udrzovat telo v poradku, zvlaste při chlastani, a mysli to dobře a ze to dela pro dobro, timhle je povestna Bartosova, na tohle zarval Jackson, dokonce by na to zarval i Hitler, ten mel telo rozpichane od injekci. Ale přidržme se slov Svejka - A kterého pani Mullerova , ja znal dva,ale obou není zadna skoda. Co s takovou nanou, co do sebe cpe sajrajt.

dodora ( 18. června 2013 23:20 )

Tak ono je to v podstatě jedno, spousta léků v kombinaci s alkoholem může zabíjet. Stačilo, aby jí třeba rozbolela hlava a neodhadla množství léků, které vzala a stalo se.

isabelafuentes ( 18. června 2013 21:26 )

No a neměla by se veřejnost dozvědět, o jaké léky šlo? Aby se předešlo dalším malérům? Nebo snad ty pilule zakázat, ne? Tipovala bych to na hormonální antikoncepci.

buban ( 18. června 2013 20:22 )

Je smutne, ze zemrela mlada holka. Ovsem puvodne byla rec o predavkovani extazi, dnes je rec o spatnem uzivani leku. To nebylo drive znamo, ze je slecna nemocna a uziva nejake leky? Asi chteji rodice svoji dceru po smrti ocistit...da se to pochopit, ale radsi by to nemeli rozdmychavat v bulvaru.

Zobrazit celou diskusi