Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Harry Potter na útěku: Pražská policie pátrá po mladíkovi, který pobodal prodavačku

Dvě možné podoby hledaného útočníka z Prahy
 (Autor: Policie ČR)
Autor: psch - 
18. června 2013
17:26

Mladý útočník vběhl do večerky, řekl si o cigarety, a když se prodavačka otočila, tak ji pobodal. Nakonec zbaběle utekl, cigarety nechal v obchodě a jenom se po něm zaprášilo. Ačkoliv se událost odehrála už 2. dubna, policisté vyhlásili pátrání až teď.

Vypadá jako Harry Potter, ale není to Harry Potter. Je to mladý útočník, který brutálně pobodal vietnamskou prodavačku 2. dubna v podvečer ve večerce v pražských Stodůlkách. Od té doby po něm pátrají pražští kriminalisté.

Na prodavačku zhruba dvacetiletý mladík zaútočil nožem s asi dvaceticentimetrovou čepelí a to bez jakéhokoliv upozornění nebo impulsu. Jakmile se otočila s cigaretami zpět k pultu, začal ji bodat do hrudníku. Jenže prodavačka se nedala, čehož se mladík nejspíš lekl a utekl bez lupu.

Z výpovědí vyplývá, že by měl být útočník zhruba 160 centimetrů vysoký, oholený a tmavší pleti s tmavými kratšími vlasy a tmavýma očima. Vypadá asi na dvacet let, do obchodu přišel v tmavých kalhotách a kabátu.

Dvě možné podoby hledaného útočníka z Prahy Dvě možné podoby hledaného útočníka z Prahy | Policie ČR

mortis69 ( 19. června 2013 04:30 )

A od kdy svazáci nosili šátek-pionýre?

floridskeslunicko ( 18. června 2013 23:09 )

ne, cincilu!

babicovyjedy ( 18. června 2013 20:43 )

co to ma na krku?svazackej satek?

monicakmonca ( 18. června 2013 19:43 )

Čest práci. Všichni mluví o tom, že se objevila nová možnost, jak vydělávat z domova, skvělá i pro maturanty!! Vydělávám si takto už od půlky května a jsem tím fascinována. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak beru takové peníze bez práce. Kdyžtak mrkněte na Petrblog.wz.sk

zaviracispendlik ( 18. června 2013 18:25 )

vypadá spíš na nějakého azerbajdžánce, nebo něco podobného, natahali jsme si sem samou svoloč

Zobrazit celou diskusi