Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná Renáta (†19) zmizela cestou z práce: Řeka vyplavila její tělo, měla podříznutý krk

Autor: psch, Čas.sk - 
30. května 2013
13:30

Nejhorší obavy se vyplnily. Svýma krásnýma modrýma očima se na své rodiče ani kamarády Renáta (†19) už nepodívá. Tělo s podříznutým hrdlem, které policisté včera našli na břehu řeky Turiec, patří právě jí.

Po krásná modrooké dvacetileté dívce se slehla zem v sobotu po poledni. Z herny ve slovenském městě Martin, kde pracovala jako barmanka, aby si vydělala na školu, odešla Renáta Brezniaková (†19) domů se trochu vyspat. Domů už ale nepřišla a její stopa končila někde na půli cesty. Od té chvíle měla vypnutý telefon.

„Reňu jsme naposledy viděli v herně, kde pracuje. Řekla, že se jde domu jen vyspat. Velice se o ni bojíme. Byla veselá, přátelská, šetřila si peníze na školu. Dozvěděli jsme se, že policajti mají tělo mladé ženy. Po Martinu se říká, že měla podříznuté hrdlo. Doufáme, že to není ona,“ řekla Času její kamarádka Anežka (23).

Tělo na břehu řeky

Žilinská policejní mluvčí Jana Balogová už potvrdila, že se skutečně jedná o Renátu. Tělo vyplavila řeka Turiec nedaleko místa, kde pracovala.

„Můžeme potvrdit, že jsme našli tělo neznámé ženy. Lékař na místě činu nevyloučil cizí zavinění. Byla nařízená soudní pitva,“ řekla dříve Balogová.

R.I.P. na internetu

Na déle vzniklé stránce na Facebooku se sešlo asi 1500 lidí. Ještě před tím, než byla tragická zpráva potvrzena, posílali rodině kondolence a vyjadřovali hlubokou soustrast. „Nejhorší scénář. Upřímnou soustrast rodině a nejbližším kamarádům. Znala jsem ji jen od vidění, ale je mi to líto,“ napsala jedna dívka.

Zdrcená rodina doufá

Veškeré obavy se vyplnily. Rodičům i blízkým příbuzným zbyly oči pouze pro pláč. „Nevím nic bližšího. Straší to i mou duši. Nic nemůžeme vyloučit, ale nechceme tomu uvěřit,“ řekl dopoledne Novému Času jeden z příbuzných.

ejvm1712 ( 1. června 2013 12:26 )

Cikán studující vysokou-cha cha cha!!!!

merrylou212 ( 1. června 2013 06:30 )

Když studuje vysokou školu náš gigán, tak má vše zadarmo.Ubytování,stravu,pomůcky.Je to asi 2 roky co na internetu někdo zveřejnil informace-seznam,který nikdo nesměl vidět.Kolik stát na tyto černé měsíčně vynakládá. Bílý si na to bohužel musí vydělat-i tím, že pingluje do noci a potom se teprve učí.černé swině mají vše zdarma.

girasole. ( 31. května 2013 09:47 )

Nikomu nemuzes nic vycìtat, taky budes velice inteligentnì a vzdelany muz

howareyoudoing ( 30. května 2013 23:04 )

no tady je jasne videt jak si Blesk vymysli! ...fuuuj!

aanitaa ( 30. května 2013 22:24 )

Zobrazit celou diskusi