Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blesk pomohl matce paterčat: Tohle je jejich nový kočárek

Autor: Richard Veselý, mokk - 
30. května 2013
05:44

V tomhle budou jezdit první česká paterčata! Firma kocarky.cz díky Blesku daruje Alexandře Kiňové (23) kočárky pro všech pět miminek. Šťastní rodiče si je včera v podolské nemocnici vybírali a Blesk byl samozřejmě u toho.

Pořídit kočárky pro paterčata není nic snadného! Alexandra Kiňová si pro miminka přála dva kočárky – třímístný a dvoumístný. „Budeme tak moci jezdit na procházky ve dvou, s mojí maminkou nebo s přítelem,“ popsala.

Stojí 80 tisíc

Takové kočárky, pokud jsou kvalitní, stojí velké peníze! Blesku se naštěstí ozvala firma kocarky.cz, která chce pomoci. „Narození paterčat je něco tak výjimečného, že jsme se rozhodli rodině kočárky v hodnotě 80 tisíc darovat. Ten pro tři děti necháme u holandského výrobce dokonce speciálně vyrobit, “ řekla Blesku majitelka firmy Daniela Caltová.

Video  Maminka čekající paterčata vybírá vhodný kočárek  - Blesk
Video se připravuje ...

Kluci, nebo holky?

„Tyhle kočárky se mi moc líbí. Jen barvu chci vybrat až po porodu. Zatím nevím, jestli dvě z miminek budou kluci, nebo holky. Jsem vděčná, že je dostanu, na začátku nám to moc pomůže,“ řekla Blesku Alexandra. U výběru byl i tatínek paterčat Antonín. „Chtěl jsem velikou rodinu, i když takhle velikou jsem ji nečekal. Ale my to zvládneme,“ řekl s úsměvem.