Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Júlia (†15) skočila kvůli nešťastné lásce přes internet pod vlak

Autor: shp, Nový Čas - 
7. dubna 2013
07:30

Mladičká a krásná Júlia (†15) se seznámila přes internet. Láska jí však nevydržela a ona nedokázala bolestivý rozchod unést. Rozhodla se, že svůj život ukončí kvůli zlomenému srdci skokem pod vlakem.

O tom, co prožívala, napsala na internetu. Prý by neváhala kvůli nešťastné lásce zemřít. Pro to se také Slovenka včera rozhodla. Zdrceným pohledem se těsně před svou smrtí rozloučila s nejlepší kamarádkou.

Tvrdila, že musí počkat, ale skočila pod vlak

„Ráno jsem se jí ještě ptala, jestli má svačinu a všechno do školy. Dala jsem jí peníze na cesty. Potom jsem se dozvěděla, že se už nevrátí,“ pláče nešťastná maminka Júlia Estočáková (50). Její dcera šla ráno jako vždy do školy s kamarády. Poslala je ale napřed, že ještě musí počkat na otce.

Její poslední chvíle viděla kamarádka

Když poté přijel vlak, nečekaně vešla na koleje. „Otočila jsem se. Dívala se na mě. Viděla jsem, jak stojí zády k vlaku. Ještě si dala ruku před tvář. Potom jsem se už bála dívat,“ říká s hrůzou její nejlepší kamarádka Jana Makulová (15).

Hlavu jí popletl třicátník

Podle matky se Júlia chovala poslední dobou divně. „Ze školy chodila unavená, říkala, že nikoho nemá. Byla jiná, smutná,“ prohlásila.  S otcem a další dcerou její bývalou lásku pod záminkou schůzky s Júlií vylákali na falešné rande. Ukázalo se, že je jí asi třicetiletý muž.