Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další amnestovaný páchal trestný čin! Přepadl zlatnictví!

Amnestovaný znovu páchal trestný čin!
Amnestovaný znovu páchal trestný čin!  (Autor: policejnidenik.cz)
Autor: tis - 
21. února 2013
09:34

Další amnestovaný vězeň je zpět za mřížemi. Ve středu v podvečer se pokoušel vykrást zlatnictví, hned ho ale zadrželi policisté a šoupli ho za mříže.

Ve středu v podvečer se muž pokusil vykrást zlatnictví v ulici Jana Želivského v Praze. Pachatel vešel do obchodu a na prodejce vytáhl zbraň, kterou mu vyhrožoval a pod vyhrůžkami požadoval vydání zlata a peněz.

Ozbrojenému muži se podařilo s lupem utéci. Daleko však neutekl, protože ho velmi brzy chytili kriminalisté z městské části Prahy 3.

„U muže byla zajištěna zbraň, dále také odcizená finanční hotovost a také šperky, které si lupič z prodejny odnesl,“ uvedl pro Policejní deník mluvčí Jan Daněk.

Na služebně se však po následném prošetřování pachatelovy minulosti zjistilo, že je muž amnestovaným vězněm, který po propuštění z vězení v pražském Karlíně nastražil pod policejní automobily zápalné láhve.

Muž nakonec strávil noc za mřížemi.

marie60 ( 21. února 2013 11:44 )

 To bylo ještě v krimu před propuštěním slibů, jak si budou hledat práci a bla bla bla. Leda tak kulový.Kdo byl víckrát zavřený, tak nikdy už nebude sekat dobrotu.

petr11 ( 21. února 2013 10:57 )

...čas ukazuje, že amnestie byla správným krokem

jsem.tu.taky ( 21. února 2013 10:40 )

No a další vyšetřování, soudy atd. a platit to bude kdo? Tunel dědek Klaus ze své kapsy jistě ne. Ddku tuneláři, toto si dej taky do zápisků z cest.

arcaben ( 21. února 2013 10:14 )

Další účet na vrub Klause...

Zobrazit celou diskusi