Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada: Děti neviděly matku už dva týdny, zmizela v noci a nikdo neví kam

Autor: Helena Lacinová - 
17. února 2013
06:29

Už druhý týden je pohřešovaná matka čtyř dětí Jana Paurová (32) ze Slavětína na Lounsku. Její zmizení je stejně záhadné jako to, kde by mohla být. Nikdo ji neviděl, mobil má hluchý. A policisté jsou neúspěšní.

Pátrání po Janě Paurové vyhlásili v pondělí 4. února, kdy manžel nahlásil, že v noci o víkendu odešla z domu a nedává o sobě vědět. Blesk včera opuštěného muže navštívil. Byl ve víru starostí o čtyři děti.

„Právě jsem dovařil. Je to šrumec. Manželka mi tu chybí, i když první týden byl horší,“ netajil muž a doufá, že se jeho žena najde živá a v pořádku. „Malá Míša se na ni ptá. Vždy, když ji přivedu od babičky, tak volá máma, máma,“ řekl a poznamenal, že starší děti Šárka (5), Pavel (11) a Daniel (13) jsou vychované k samostatnosti.

„Šárku dovedu do školky, kluci jdou do školy. Míšu hlídá babička,“ nastínil běžný týden bez ženy. „Když přijdu z práce, je to druhá směna. Už, aby se vrátila,“ přeje si Pavel Paur.

V akci i vrtulník

Po Janě v pátek neúspěšně pátral i policejní vrtulník s termovizí a psi stopaři. „Žádáme veřejnost, pokud by někdo mohl k pohřešované ženě poskytnout nějaké informace, ať volá na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová s tím, že ve hře je několik vyšetřovacích verzí. Konkretizovat je však odmítla. Čtyři děti, manžel i policisté stále doufají v tu nejlepší.



zelena.karkulka ( 17. února 2013 22:19 )

Manžel se za chvíli přizná

cajkovskij007 ( 17. února 2013 17:48 )

A nezdálo se Ti to ? Koukám taky a nic nebylo. Ani nikde jinde. A pátrání Policie taky nezrušila.

krabicenakoleckach ( 17. února 2013 16:03 )

Doufam ze to byla treba jen poplasna zprava od jednoho z tech moderatoru chtivich senzaci chudaci deti jinak

krabicenakoleckach ( 17. února 2013 16:01 )

Ted jsem videla na CT1 mimoradnou zpravu ze ji uz nasly v igelitovem pytli pod hromadou listi a hliny v melkem hrobe nedaleko Loun

krabicenakoleckach ( 17. února 2013 15:53 )

o to vic smutne je ze matka uz ZCELA jiste nenu mezu zivimi. je jen otazkou casu kdy jeji mrtve telo obevi! a potom budou deti i bez otce! protoze ten bude sedet za vrazdu ve vezeni!

Zobrazit celou diskusi