Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie má jasno: Darinku (†4) zavraždila matka!

14. února 2013
13:10

Z brutální vraždy Darinky (†4), kterou v pondělí večer našli záchranáří s podřezaným krkem v České Lípě, obvinila policie její matku Denisu N. (24). Podle státního zástupce je žena ve vazbě.

Už včera policie potvrdila, že obvinila vraha malé holčičky. Jeho totožnost ale úzkostlivě tajila. Podle krajského státního zástupce Martina Tvrdíka ženě hrozí 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest. "Soudem bylo dnes rozhodnuto, že byla vzata do vazby," uvedl Tvrdík.

 

Zavražděnou dívku našli záchranáři s řeznými ranami na krku v pondělí večer v domku v České Lípě. Záchranáři se ji snažili několik desítek minut oživovat. Svým zraněním ale podlehla. Její matka Denisa N. (24) tam ležela s řeznými ranami na rukou. V kritickém stavu byla převezena do liberecké nemocnice.

 

Kde byl v tu chvíli otec dívky, zatím není jasné. Tomáš K. (29) s Denisou prý vycházel dobře, ale nežili spolu. Nyní se neozývá ani přátelům.

 

 


jahodove_ticho ( 15. února 2013 00:57 )

vim, byl to hezký příběh o ošklivém nezadaném frustrovaném jinochovi...žel bohu jsem ve spokojeném vztahu, nějaký ten pátek (zkušenosti) mám už za sebou a rozhodně sebevědomím trpím neb o ženy dnes nouze není. O jejich kvalitě polemizovat můžeme (pokud víte co to znamená), ovšem o nabízejícím se množství nikoliv. čili děkuji za optání, nestěžuji si a pokud to byla nabídka, musím odmítnout. tolik času a penisů fakt nemám, hledej jinde puso

iribr ( 14. února 2013 23:50 )

tebe taky asi nikd nechce ty idiote.

iribr ( 14. února 2013 23:48 )

trest smrti by ji asi nezastavil kdyz se sama chtela zabit. Nebo myslis, ze kdyby byl u nas trest smrti matka by dostala strach a holcicku by nezabila? Misto trestu smrti by se mely zprisnit kontroly socialek. Cetla jsem nekde, ze to byla fetacka.

jahodove_ticho ( 14. února 2013 19:45 )

Tyhle svobodný matky to maj složitý, s bastardem je nikdo nechce, kromě moulů a maximálně z toho kouká nějaký píchání. Když jí po x-tý pošle kolík do dža, protože si hledá holku a ne dítě, tak holce může jebnout jako týhle.

peterwilliams ( 14. února 2013 19:10 )

listure a to jako schvaluješ ,že ji ta sv.ně tak brutálně sprovodila ze světa? to druhé sem neplet ,toto se děje častěji!

Zobrazit celou diskusi