Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prase Janoušek odškodnil přejetou Vietnamku: Víme kolik jí dal!

Autor: Kateřina Kycltová, Eva Pospíšilová - 
23. listopadu 2012
05:54

Poprvé z očí do očí… Kmotr Roman Janoušek (44) se rozpovídal o nehodě, při níž srazil ženu. Vietnamka (51) se teď dočkala odškodného. Dostala necelý milion korun.

Právníci obou stran se už dohodli. „Nebyla v tom zahrnuta jen zdravotní újma, ale i náklady spojené s opravou jejího auta a zapůjčení jí jiného vozu,“ řekl k dohodě Janoušek.

Kolik ženě dal? Pohádkově bohatý kmotr prohlásil, že to vůbec netuší. „Řešili to právníci. To je dotaz na ně,“ řekl. Janouškův advokát Vít Široký ovšem nechtěl, prý kvůli závisti, částku upřesnit. „Nicméně peníze už by měla mít na účtu, posílali jsme je minulý týden,“ řekl.

I přes hradbu mlčení se nakonec Blesku podařilo zjistit, že Vietnamka by měla obdržet kolem devíti set tisíc korun.

Náhoda?

Co se ale vlastně v březnu odehrálo? Klíčovou odpověď o nehodě, při které byla sražena žena, znají zřejmě jen hlavní dva aktéři: Vietnamka a Janoušek. Ten Blesku řekl: „Nikdy by mě nenapadlo sednout pod vlivem za volant, mám řidiče. Kvůli neuvěřitelné souhře náhod jsem ale ten den musel řídit sám.“ Detaily si však chce nechat až k výslechu.

Dáreček

Od nehody nicméně Janoušek nesedl za volant. „V Čechách už neřídím, maximálně občas v Chorvatsku,“ tvrdil kmotr. Ten je nyní rozhodnutý zbavit se osudného porsche. „Na to auto se zlobím,“ prohlásil a v nadsázce pokračoval: „Kdyby mě to auto mělo rádo, tak by tenkrát nenastartovalo. Už ho nechci a jsem rozhodnutý ho opravit a někomu dát.“ Kdo bude ten »šťastlivec«? „Zřejmě někdo, ke komu mám osobní vztah a komu udělá radost.“

Odpustek

Osm měsíců po nehodě, která Janouškovi podle jeho slov změnila život, se nyní chce očistit. „Rád bych přispěl na nějaký dopravně-bezpečnostní projekt, třeba dopravní hřiště. Mám ale obavu, aby jakýkoli můj pozitivní čin nevypadal, že si kupuji něčí přízeň,“ přiznal. Prostřednictvím Blesku se omluvil jak zraněné ženě, tak všem lidem, kterým vyšetřování nehody zkomplikovalo život.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kakamilek ( 24. listopadu 2012 21:58 )

I já doufám,že jednou až nadejde jeho čas ,tak umře neboť Stvořitel na bankovní šustot bude asi reagovat dost nechápavě.

illis ( 24. listopadu 2012 19:59 )

Tak to se tedy moc nepředal a svých kmotrovských peněz si bude dál užívat bez problémů .

osinek ( 23. listopadu 2012 17:53 )

Máš pravdu HEJHEJ!!! Správně se rozhořčuješ,že odéesácký kmotr Janoušek již dávno není v kriminále a že policie mu ani neodebrala řidičský průkaz byť byl Janoušek nalitej jakprase! Uniká ti jedna "DŮLEŽITÁ MALIČKOST". Odéesácký kmotr Janoušek je totiž blízkým příbuzným ministra vnitra Kubiceho A Kubice byl dosazen do funkce ministra vnitra Nečasem,aby pomáhal zametat kauzy nepříjemné pro ODS pod koberec! Tehdejší policejní preziden Lessy chtěl kriminální čin Janouška (silně ožralý Janoušek přejel Vietnamku) řádně vyšetřit! Holt to se nelíbilo Kubicemu a ODS a proto nepohodlný Lessy dostal padáka!Vše provedl osobně Kubice! Holt pravicová justiční mafie a Kubice vládnou v Česku Snad se dožijeme předčasných voleb, aby platila zásada padni, komu padni!!

osinek ( 23. listopadu 2012 17:36 )

Odéesácký kmotr Janoušek je blízkým příbuzným ministra vnitra Kubiceho,dosazeného do vlády Nečasem: Když silně opilý mafián (odéesák) Janoušek přejel Vietnamku, tak Kubiceho poradci zařídili, aby policie neodebrala opilému Janouškovi krev. Policie dokonce nevzala opilému Janouškovi řidičský průkaz a nevzala ho k dalšímu řízení na policej. služebnu A za pár týdnů po tomto kriminálním činu se odéesácký kmotr Janoušek, nad kterým drýí ochrannou ruku ministr vnitra Kubice, projížděl v jednom ze svých luxusních aut na dovolené v Chorvartsku.To nemá chybu! Dovedete si představit co by se stalo, kdyby silně ožralý obyčejný občan, kterého nekryje ministr vnitra Kubice, přejel člověka? Co by se Co by se asi stalo, kdyby ožralý občan přejel člověka

pride1 ( 23. listopadu 2012 16:57 )

Článek je psán v příjemném duchu,pan Janoušek se velkoryse vyrovnal, tak proč je nadpis Prase Janoušek???Proč by měl být prase?

Zobrazit celou diskusi