Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kotě Bém o kmotru Janouškovi: Má problémy s alkoholem, pomoct mu neumím

Bém se údajně už s Janouškem nestýká
Bém se údajně už s Janouškem nestýká  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Reflex, ljš - 
14. září 2012
13:09

Říkali si kotě a kolibřík a byli nerozlučná dvojka. Dnes se Pavel Bém a Roman Janoušek už nestýkají. Podle bývalého primátora je jedním z důvodů, proč omezili své styky, Janouškův problém s alkoholem.

"Mně se spousta věcí nelíbila, a to je samozřejmě vždy základem sporů. Není žádným tajemstvím, že má Roman Janoušek problém s alkoholem," přiznal v rozhovoru pro časopis Reflex.

To že je Bém vystudovaný psychiatr a odborník na závislosti bylo nakonec spíše na škodu. "Mé snahy mu pomoci vždycky vyzněly naprázdno. Časem jsem pochopil, že moje možnosti přítele a zároveň odborníka se dostávají do nějaké kontroverze. Zjednodušeně řečeno jsem ty problémy vzdal," dodal.

A kokain?

Alkohol ale není jediná závislost, o které se v souvislosti s pražským kmotrem mluví. Podle některých zdrojů totiž "frčí" také na kokainu. "Nechci v tomto ohledu Romana Janouška soudit, protože jsem ho nikdy neviděl pod vlivem kokainu, na rozdíl od stavu pod vlivem alkoholu. Každopádně to je jedno. Jakákoli závislost je devastující onemocnění, které vás provází celý život," řekl Bém.

Nad otázkou Reflexu, zda jsou pravdivé spekulace, že kokainem nepohrdne ani on sám, se bývalý primátor a dnes poslanec velmi rozčílil. "Toto jsem vždy považoval za největší, nejdramatičtější, nejdrsnější, nejneférovější a nejméně korektní podpásový úder ze strany svých, řekněme, kolegů, souputníků nebo opozice," vyjádřil se.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 14. září 2012 22:14 )

no to je pěkná blbost s tím bráním drog psychaitrama,to je na úrovni fámy,která tvrdila,že čokli hledající drogy jsou na nich závislí

zelena.karkulka ( 14. září 2012 22:12 )

tvl,Béme,že tu hubu tky nedržíš,vždyť jsibyl 2x v odmašťovně kvůli koksu!

buban ( 14. září 2012 19:10 )

a ze se kote Bem nenavazi do alkace "kaldy" Kalouska, ktery skodi uz i tim, jak rano otevre oci

hnusoba ( 14. září 2012 18:32 )

Běž s tím do hajzlu inzerente!

saandrahermanova ( 14. září 2012 18:27 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

Zobrazit celou diskusi