Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Janouškova oběť podepsala dohodu o odškodném: Dostane kmotr nižší trest?

Autor: INT, ljš - 
9. listopadu 2012
16:07

Jedenapadesátiletá Vietnamka, kterou v opilosti srazil lobbista Roman Janoušek, již podespala dohodu o odškodném. Jeho výši však obě strany odmítají zveřejnit.

Pro Janouška je dohoda o odškodném naprosto nezbytná, může mu totiž pomoci vyhnout se vězení. "Z naší strany je to podepsané. Dohoda o odškodnění a narovnání je hotová. To mohu říci, ale nic bližšího zveřejnit nemohu," odpověděl Josef Lžičař, právník poškozené ženy, na dotaz iDNES.cz o výši odškodného. Dá se však předpokládat, že se jedná o statisícovou částku.

Odškodnění bude pro Janouška u soudu znamenat polehčující okolnost. V případě, že by soudce jeho čin překvalifikoval na neúmyslný, mohl by se vyhnout pobytu za mřížemi.

Proces s nejvlivnějším pražským kmotrem začne pravděpodobně až v příštím roce, státní zástupkyně totiž čeká na znalecké posudky, které by měly být doručeny do poloviny listopadu.

 

londynskypes ( 9. listopadu 2012 20:17 )

sikmovoka kraf,,a potrebuje miliony

hejhej ( 9. listopadu 2012 20:00 )

Je velice podivné, že to alkoholické prase ještě není v kriminále.Někdo to ho/vado kryje. Když pominu,že srazil ženu ,když byl opilý,tak už za opilost dávno neměl mít řidičák a měl sedět.Janoušek je prý kamarád s Fischerem,kandidátem na prezidenta.

Uživatel_5828326 ( 9. listopadu 2012 18:53 )

Už jste viděli, aby někdo ze zlodějské ODS šel do vězení? To z něj bude spíše poslanec za ODS.

w.mojko ( 9. listopadu 2012 18:40 )

jasné, haj-zli, ktorí si nakradli, sa ľahko vykúpia. Preto robia, čo sa im zamane-bez strachu z následkov. Panej sa nedivím,že súhlasila, oni sa totiž boja...

nespokojeny ( 9. listopadu 2012 18:09 )

sou to vsechno H A J Z L I patri to nahnat do plynu

Zobrazit celou diskusi