Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Archiv kmotra Mrázka zničil kolotočář Kočka, tvrdí svědek

Autor: jos - 
26. ledna 2012
11:52

V objasňování vraždy mafiána Františka Mrázka se objevil nový svědek Vladimír Petrus. Ten tvrdí, že kmotrův archiv, který byl plný špíny na české politiky, zlikvidoval po jeho smrti Václav Kočka mladší. Ten Mrázka o mnoho let nepřežil. V roce 2008 ho na křtu knihy Jiřího Paroubka zastřelil hoteliér Bohumír Ďuričko.

S tvrzením, že Procházkům archiv zničil Václav Kočka mladší, přišel podle MF Dnes Vladimír Petrus. Ten si ve vězení odpykává patnáctiletý trest za účast na vraždě majitele bezpečnostní firmy Lenia Jiřího Kubína.

Petrus tvrdí, že Kubína nezabil on, ale někdo jiný. To, že Kubínovu a Mrázkovu smrt od sebe dělí jen pár týdnů, dává Petrus do přímé souvislosti. Oba muže zabili v roce 2008 nájemní vrazi.

Kubín natočil kompromitující materiály na vysoce postavené politiky tehdejší vládní ČSSD. Špínu prodal Mrázkovi a ten je chtěl vydírat. Proto pak byli Mrázek i Kubín zavražděni.

Přesně toto nyní tvrdí Petrus a dodává, že Václav Kočka mladší se nějak dozvěděl, že Petrus o kompromitujícím materiálu ví a chtěl ho získat.

"Máš něco, co ti nepatří. Když to nevrátíš, špatně dopadneš," takto prý Kočka mladší Petrusovi vyhrožoval. Kočkův názor se ale zjistit už nepodaří, v roce 2008 ho zastřelil hoteliér Bohumír Ďuričko na akci, na které svou knihu křtil Jiří Paroubek.

komodor ( 26. ledna 2012 15:15 )

Mno copak ze si Petrus vzpomnel az ted? Jo woni se blizi volby a na MV je Kubice. Kocka by musel bejt totalni blb aby ten Mrazkuv archiv znicil kdyz se tim daji drzet nejvlivnejsi pod krkem. Vsak on ten Mrazkuv archiv ma urco nekdo dobre schovanej a nebo ten kdo ho mel je davno mrtvej a ten archiv je nekde ukrytej a nikdo nevi kde. Takove veci se totiz nelikvidujou.

zamlzena ( 26. ledna 2012 15:06 )

Jakou pravdu? Proč se zabývat nomenklaturou Dívejte se dopředu a nemusí to být žádné " KUPŘEDU,LEVÁ".... jsou tam už zase z velké části úplně jiná jména a ta se budou obměňovat, a obměna není řešení. Změna bude dlouhodbou etapou a začne asi na školách, kde se přestane manipulovat dětmi, občané se začnou ozývat a reptat. Budou informovaní o svých právech, budou si je dennodenně hlídat a obhajoiovat. Žádné cinkání klíči ke změně nestačí, ani tehdy v roce 1989, ani příště.....

zamlzena ( 26. ledna 2012 14:59 )

Každý táta neobhajuje za všech okolností svého syna. Je to člověk od člověka, milá paní.

zamlzena ( 26. ledna 2012 14:58 )

V nečem jsme takový ten kulhající kůň, ale co se týká nájemných vrahů tak držíme zřejmě docešla krok se světem. Naše mafie je silná jako v Chicagu nebo na Sicílii, protože dostala čas rozprostřít pavučinu. Kdyby býval Mrázek napsal knihu, tak by společnosti hodně prospěl. nemá smysl se ptát, která strana a vláda byla více skorumpovaná. Myslím, že při porodu pochybných zbohatlíků asistovala ODS, která chtěla bleskově vytvořit kapitalistickou třídu z kohokoliv jakkoliv, jen aby se mohla opírat o přísun peněz do firem těchto lidí. Nevím kolik si kdo uvědomoval doapd takového počínání, že dojde k devastaci morální i materiální a v konečné fázi k rozpadu systému. Časem se zapojily i vlády ČSSD. Mašina se rozjela a nastupovali do ní další.Když byl zdisktreditovaný nebo nepřizůsobivý jedinec vyhozen, nastoupil do mašiny jiný. Takže je třeba zastavit mašinu, a pak vyměnit personál v ní jedoucí, aby přestalo devastování.

vlaku ( 26. ledna 2012 14:54 )

Nech se navzájem vystřílejí !!! Je to banda veksláků, zlodějů a podvodníků. Mafiózo. Pražská chobotnice.

Zobrazit celou diskusi