Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Václav Kočka: Paroubka už nechci nikdy vidět!

Autor: sak - 
12. března 2012
10:15

Provozovatel matějské pouti a bývalý přítel Jiřího Paroubka Václav Kočka se proti expremiérovi ostře vymezil. Paroubek u něj podle jeho slov "definitivně skončil".

Kočka mu vyčítá to, že před volbami v roce 2010 odkoupili lidé blízcí ČSSD autorská práva na knížku Bohumíra Ďuričky. Ten zavraždil v roce 2008 na křtu Paroubkovy knihy Kočkova syna Václava.

„Hrozně mě naštval jednou věcí, že dali tomu šmejdovi tři miliony korun. To je jako kdyby mu za vraždu mého syna zaplatili,“ vysvětlil Kočka v týdeníku Ekonom.

Střelba v baru Monarch

V říjnu 2008 byl v restauraci Monarch v centru Prahy při křtu Paroubkovy knihy Česko, Evropa a svět očima sociálního demokrata zastřelen Václav Kočka mladší, syn provozovatele Matějské pouti Václava Kočky staršího.

Policie a následně soud shledaly, že vrahem je hoteliér Bohumír Ďuričko. Ten ale od počátku procesu tvrdil, že střílel v sebeobraně. Svědci popsali, že oba muži se dostali do sporu, některé hlasy tehdy tvrdily, že se předháněli, kdo z nich má u sebe větší hotovost.

frantaklika ( 14. března 2012 01:15 )

...ci je ta kniha milacku? Durickova ..lasko! ...a kdo je to ten Duricko, bonbonku? Je mrtvej lasko..je mrtvej

doktormediciny ( 13. března 2012 14:09 )

Jiný úhel pohledu: Panu Kočkovi zastřelí někdo syna v kavárně, kde je vernisáž knihy.Z čistě lidského hlediska se snažme pochopit otce, kterému zastřlili syna... No a to ostatní ty komentáře bych považoval za takolvou omáčku bez chuti

doktorsafranek ( 13. března 2012 14:06 )

Tad ty Vaše věty se čtou dost obtížně.Vidím to jinak: Proč šel do kavárny na vernisáž knihy pan Duričko s nabitou pistolí?? Měl náboj v komoře?? To jsem se jaksi nedočet.ONo vytahnout bouchačku a střelit někoho kdo mi dá facku nebo pohlavek....to je síl..

odlisny ( 13. března 2012 13:48 )

Pane Kočka, do mrtvých (sic jen politicky) se nekope Svým způsobem to je logické, Paroubek už svoji politickou hru dohrál a je třeba se zase rychle přeorientovat

karel128 ( 13. března 2012 10:55 )

A na to jsi přišel jak?,-že měli z Paroubka pravičáci panickou hrůzu. Jseš tak navedenej nebo do dnes tak blbej?!? ,že jsi ještě nepochopil že to byla a je úplně stejná sorta zlodějů,mafiánů a gaunerů?? Kde si myslíš,že vzal ty milióny na všechny ty jeho byty a nemovitosti..?!?! Kradli a kradou všechny strany za celých 22let,co byli nalezlí ve sněmovně/a co již bylo těch "velekauz" ve všech pol.stranách/,a proto si socani s ODsáky sepsali "smlouvu",aby jedni nemohly na druhé řvát že vy jste ukradli víc než my..!?! všichni stejní,..ruka ruku myje...ksindl..!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa