Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zrůdy! Žena fotila přítele při znásilňování školačky (10)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: šim - 
11. ledna 2012
11:49

Otřesný případ se odehrál v Británii. 48letá žena pořizovala fotografie svého pedofilního přítele (49), když znásilňoval desetiletou školačku. Obě bestie nyní soud poslal do vězení na 10 a 12 let. Znásilňovaná dívka, které je nyní 17 let, si ponese doživotní trauma. Přesto se soudního stání účastnila.

Nerissa Williams (48) dostala za pořizování fotografií 10 let, její přítel Neil Beecham trest o dva roky vyšší. Pár se přiznal ke dvanácti trestným činům včetně znásilnění, sexuálního napadení, podněcování dítěte k sexu a tvorbě a šíření pornografického materiálu.

Zrůdnosti se odehrávaly před sedmi lety, až nyní je ale policie odhalila. Stalo se tak poté, co na základě tipu prohledala Beechamův dům. Našla u něj stovky doma pořízených fotografií a videonahrávek.

„Dívku znásilňoval Beecham, zatímco Williams pořizovala fotografie, pomáhala mu a naváděla ho,“ zaznělo z úst soudce Neila Bindera. Podle něj dvojice dívce ukradla její dětství a nevinnost.

Fotografie, které pár pořídil, dále rozesílali dalším pedofilům. Podle záznamů z perverzních chatů, jejichž záznamy policie nalezla v Beechamově počítači, se násilník svěřil ostatním pedofilům, že kdyby měl vlastní děti, zneužíval by je od nejmenšího věku.

Oba odsouzení budou kromě vězení doživotně zapsáni do registru sexuálních násilníků

zlymikes ( 11. ledna 2012 12:32 )

to víš,iniciátor zákazu takového trestu měl ptáka vola a zůstal bez dětí.Takže věděl houby,co to je

kleopatravii ( 11. ledna 2012 12:31 )

Myslím, že i ten odstřel by pro ně byl málo. Zasloužili by si trpět co nejvíc.

marie60 ( 11. ledna 2012 12:00 )

Jsou to fakt zrůdy a na takové by měl být povolen odstřel.

Zobrazit celou diskusi