Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dva roky znásilňoval dceru, chtěl ji poučit o sexualitě!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
13. prosince 2011
21:24

Leoš H. (35) z Trutnovska opakovaně po dobu dvou let znásilňoval svou dceru. V té době jí bylo mezi jedenácti až třinácti lety. Za tento hrůzný čin dostal 5 a půl roku. Rozsudek už nejde změnit, obě strany se vzdali odvolání.

Trestní senát Krajského soudu v Hradci Králové o tom rozhodl v úterý. "Muž se trestné činnosti dopouštěl minimálně od května roku 2009 do letošního dubna. Případů bylo několik desítek. O každém druhém víkendu, s výjimkou dní, kdy dívka menstruovala. Vysvlékl ji z pyžama a přes její odpor ji osahával. Vždy byl pod vlivem alkoholu," řekl serveru Novinky.cz předseda soudu Miroslav Mjartan.

Přestože dcera bude mít ze zneužívání následky nejspíš do konce života, muž na svém činu nevidí nic špatného. „Do poslední chvíle jsme se spolu smáli,“ řekl na svou obhajobu u soudu. Svou dceru prý chtěl jen poučit v otázkách sexuality. Otec dostal nižší trest díky tomu, že s policií spolupracoval.

zuzka.vmax ( 20. dubna 2012 21:37 )

Pockej ty zmetku v lagru jak si te tam muklove proklepnou... a ver tomu ze tvoje pr**l pozna stredovek.... jen se nebojte... s temahle jsou tam rychle hotovy... a do konce zivota bude sr***t bokem

xell ( 14. prosince 2011 19:44 )

..jo, to souhlasím a ještě by nebylo špatný, strčit je každý večer do jiné cely, ať si je všichni užijou a stále dokola

sakra ( 14. prosince 2011 10:30 )

Zákony a soudci, posrance nevyjímaje!!!

lpitriska ( 14. prosince 2011 09:46 )

Teda to je fakt trest pro pana"učitele" doufám,že mu v krimu tak natrhnou kadák,že pak bude meset mít vývod prase jedno

amalka19 ( 14. prosince 2011 08:21 )

Směšný rozsudek za dřív jak za tři roky je doma, dcera celoživotní trauma a ještě na tom nevidí nic nenormálního, ten blbeček jí jen chtěl zasvětit do tajů sexu. Pevně věřím, že v base ho též zaškolí do tajů sexu v base... Ať mu *** roztrhnou To jsou zákony

Zobrazit celou diskusi