Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hráč rugby Chris Birch (26): Po mrtvici se probral jako gay

Autor: Ladislav Leimer - 
9. listopadu 2011
14:05

Byl 120kilový svalovec, který hrál rugby a jeho největší zálibou bylo popíjení v hospodě s kamarády. Při tréninku však Brit Chris Birch (26) nešťastně skočil otočku vzad, špatně dopadl, zlomil si krk a postihla ho mrtvici! Když se po šesti dnech v kómatu probudil vedle své rodiny a snoubenky, nestačil se divit. Cítil se jinak, ženy ho vůbec nepřitahovaly a brzy zjistil, že se probral jako gay!

Neurolog Chrisovi řekl, že se po úrazu mohla otevřít nová »cesta« v jeho mozku. Část orgánu, kterou dosud nepoužíval. „Když jsem se probudil, byl jsem gay a stále jím jsem. Zní to divně, ale když jsem přišel k sobě, okamžitě jsem se cítil jinak,“ říká muž z Jižního Walesu. „Ženy mě už více nezajímaly. Byl jsem jednoznačně gay. Nikdy dříve mě přitom muži nepřitahovali. Dokonce jsem neměl žádné homosexuální kamarády,“ pokračuje Chris.

Musel se tak rozejít se svou snoubenkou. Byla zdrcená. Novou lásku ale už našel, nedávno se přestěhoval do bytu se svým přítelem Jackem. „Naneštěstí jsem nenáviděl vše na mém starém životě. Nevycházel jsem dobře s přáteli, nenáviděl jsem sport a zjistil jsem, že mi moje práce připadá nudná,“ říká Chris, který opustil místo v bance.

Začala tak radikální proměna, během které zhubl celých 50 kilo! Pracovat začal jako kadeřník, což ho moc baví. „Začal jsem být více hrdý na svůj nový vzhled, zesvětlil jsem si vlasy a začal na sobě pracovat. Ze 120kilového holohlavce jsem se stal uhlazeným mužem, který váží 70 kg,“ uzavírá Chris. Na svém novém já by nic prý nic neměnil.

e.44 ( 9. listopadu 2011 21:35 )

Nic takového neni pravda. Člověk, který se probere z komatu, jako by se znovu narodil. Běžně v takových případech dochází ke změnám chování, změnám vlastností, nebo i změnám chutí a číchových vjemů, to, co měl člověk dřív rád nesnáší a naopak. Jde o změny na mozku vlivem koma. Zrovna jako se po probrání z koma může někdo stát milovník sladkého z člověka, kterému bylo sladké dříve odporné, tak může dojít i ke změně sexuální orientace. Ovšem lidé se s homosexuální orientací běžně rodí a pouze ve vyjímečných případech, jako je probrání se z koma, což je jako nové zrození, a kdy dochází ke změnám na mozku, se může stát, že dojde ke změně sexuální orientace. A to v obou směrech. Ne jen z heteroseksuální na homosexuální, ale i naopak.

vlasta.treti ( 9. listopadu 2011 19:13 )

Článek ukazuje, že homosexuálem se člověk nerodí! Vždycky jsem si myslela, že je to následek traumatu a tady je důkaz!

ooo69 ( 9. listopadu 2011 15:58 )

pro každou bukvici najdi si mrtvici

juklicek ( 9. listopadu 2011 14:26 )

dobrá finta jak si přiznat že byl vlastně vždy skrytej gay.

vejkyt ( 9. listopadu 2011 14:11 )

a je to jasný bukvice vznikaj po skratu v hlavě asi špatný pojistky

Zobrazit celou diskusi