Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miliardář opustil ženu kvůli lásce k muži: Zaplatí 4,5 miliardy

Autor: Ladislav Leimer - 
5. září 2011
12:42

Vyšel s pravdou ven a to ho může stát polovinu jeho majetku! Jeden z nejbohatších mužů Velké Británie, spoluzakladatel investičního fondu GLG Partners, totiž přiznal, že je gay a žije s mužem. Kvůli módnímu návrháři Roubimu L´Roubimu (42) opustil Magnát Pierre Lagrange (49) svou ženu a tři děti.

Rozvod může Lagrange stát až téměř 4 a půl miliardy korun! Majetek spoluzakladatele investičního fondu GLG Partners, jenž se specializuje na rizikové, ale v případě úspěchu velmi výnosné spekulace, se odhaduje na 9 milionů liber. Lagrange, rodák z Belgie, také společně s fotbalistou Davidem Beckhamem založil fond, který financoval výrobu hollywoodského 3D velkofilmu Avatar od Jamese Camerona.

Abramovičovi prodal své sídlo

Lagrange tvrdí, že manželku opustil již před rokem a teprve poté začal s L´Roubim chodit. „Potkal jsem Roubiho dlouho poté, co jsme se rozhodli pro rozvod. Náš vztah je romantické povahy,“ říká Lagrange. Čisté svědomí ale mít nebude! Před nadcházejícím soudem totiž prodal svůj dům v zahradách Kensingtonského Paláce ruskému podnikateli a miliardáři Romanu Abramovičovi. Jeho hodnota byla odhadována na 2,5 miliardy korun.

Nevypadá to, že by Lagrange očekával, že ho výsledek rozvodového stání vyjde levně. Nejdražší rozvod ve Velké Británie se uskutečnil v červenci. Bývalá žena ruského oligarchy Borise Berezovského (64) si z něj odnesla přes šest miliard korun.

kokrouc_1 ( 7. září 2011 21:57 )

..Klaus

kokrouc_1 ( 7. září 2011 21:56 )

Tak ony ty angličanky obecně nejsou buhvíjaký krasavice. Mě spíš zaujal ten chlap - jako že mi vizáží připomíná tenistu Berdycha. A jako finanční magnát fakt nevypadá, je asi celej nějakej divnej, uvědomí si že je gay až před padesátkou?

mutaky ( 5. září 2011 15:48 )

To mohlo bejt hned každýmu jasný, že je to podezřelý, když si vybere ženskou, která vypadá úplně jako chlap!

kterej ( 5. září 2011 15:03 )

máte pravdu, za komunistů by se to nestalo...

marie60 ( 5. září 2011 14:46 )

Gott není gay.Ten měl bab a docela i hezkých.

Zobrazit celou diskusi