Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza v moskevském metru: Chůva v černém usekla hlavu 4leté holčičce

Autor: lm - 
29. února 2016
11:06

Panika v Moskvě! Na severozápadě města došlo k otřesnému činu. Policisté tu zadrželi zahalenou ženu, která se procházela ulicemi s uříznutou hlavou dítěte v ruce. Malou holčičku předtím brutálně zavraždila. Muslimka prý vykřikovala „Alláhu akbar“ a vyhrožovala, že se odpálí.

V ulicích Moskvy dnes ráno zavládla panika. U stanice Okťabrskoje pole na severozápadě města se procházela žena zahalená v černém hábitu a v ruce držela uříznutou hlavu. Podle svědků to byla hlava dítěte.

Muslimka podle ruských médií vykřikovala „Alláhu akbar“ (Alláh je velký) a vyhrožovala, že se vyhodí do povětří. Na videu zveřejněném na internetu žena vykřikuje: „Blíží se konec světa a já jsem vaše smrt. Nesnáším demokracii. Jsem teroristka.“ Policisté stanici metra ihned uzavřeli a ženu zadrželi.

Ruská média uvádí, že policisté krátce předtím našli při hašení požáru v bytě na severu Moskvy tělo dítěte bez hlavy. Podle agentury Interfax šlo zhruba o tří- až čtyřleté dítě. Pachatelkou měla být žena ze Střední Asie ve věku zhruba 38 let, kterou si rodiče najali na hlídání. Podle policistů si žena počkala, až rodiče odejdou se starším dítětem ven a pak mladší zabila a byt zapálila.

Video Chůva v Moskvě usekla hlavu čtyřleté holčičce. - youtube.com
Video se připravuje ...

 

Podle serveru LifeNews byla hlavička malé holčičky, která byla identifikována jako Nasťa M. Holčička prý byla brutálně zavražděna. Server uvedl, že žena po vraždě odešla na metro, ale cestou ji zastavil policista a chtěl ji legitimovat. V tom okamžiku prý vytáhla z tašky hlavu a začala vykřikovat, že dítě zabila. Zadržena byla asi půldruhého kilometru od vyhořelého bytu.

LifeNews uvedl, že zadržená žena je Gulchekhra Bobokulova z Uzbekistánu. Vraždu prý spáchala, protože ji zradil manžel. Žena ale nevysvětlila, jak s ním souvisí malá holčička. Podle policejních zdrojů serveru Interfax byla pachatelka pod vlivem drog.

Po policejním zásahu byla internována na moskevské psychiatrické klinice. Pokud ji soud uzná za příčetnou, hrozí jí až doživotí. Matka zavražděné holčičky se po činu zhroutila a musela být hospitalizována.

cukrenka ( 2. března 2016 11:46 )

A i když vždy nejde o život, tak se psychicky nemocný dá zneužít k získání neoprávněného majetkového prospěchu, atd. Za minulého režimu se odnímala svéprávnost/ právní způsobilost/ někdy snadsnadno a někdy i zbytečně, a nyní zase naopakkdyž je to zapotřebí k ochraně nemocného, neděje se to.

malavelka ( 2. března 2016 11:41 )

Ty ale taky budeš podivný a narušený ..... Jedná se zjevně o psychicky nemocnou osobu. Myslela jsem,že je to Čečenka, tzv.černá vodova, která přišla o všechno. Tedy není,a je nepochopitelné,že nikdo nerozpozanl její psychické problémy a nebyla léčena. Tady léčení také není povinné, stejně jako detox.Zapomíná se, že se nikdy nejedná jen o nemocného, ale i o mnohé další lidi, a nejen z jeho okolí.

zuzanajurkova ( 1. března 2016 17:29 )

Kdyby EU dala 1 % toho, co vynakládá na migraci, bojujícím Kurdům, problém s Islámským státem by byl vyřešen: http://www.kulturni-noviny.cz/nezavisle-vydavatelske-a-medialni-druzstvo/archiv/online/2016/9-2016/k dyby-eu-dala-procento-toho-co-vynaklada-na-migraci-bojujicim-kurdum-problem-s-islamskym-statem-by-by l-vyresen

kurioko ( 1. března 2016 14:05 )

 nechápu, nechápu, nechápu

mikimaus321 ( 1. března 2016 08:44 )

Miloš Zeman opět svatá pravda http://www.liveleak.com/view?i=171_1455399136

Zobrazit celou diskusi