Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Řekl lidem o sexútocích v Německu: Policie hledá ve svých řadách a chce trest

Autor: mb - 
24. února 2016
11:32

Německá policie pátrá po insiderovi, který veřejnosti prozradil pravdu o masových sexuálních útocích ze silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Policista či policisté se dle vedení zachovali neprofesionálně. Obětí rozvášněných kriminálníků převážně z řad migrantů se stalo 1200 lidí, kteří byli sexuálně napadeni či oloupeni.

„V současné době provádíme sběr informací a bylo zahájeno interní šetření,“ prozradil státní zástupce v Kolíně nad Rýnem německým médiím. Vedení policie rozzuřil fakt, že kdosi z řad policie informoval veřejnost o skutečném rozsahu šokujících útoků, kdy mladí muži převážně z „Blízkého východu a Severní Afriky“ útočili na ženy, které sexuálně obtěžovali a okrádali. Minimálně dvě ženy nahlásily znásilnění.

Německá média původně o případu mlčela, veřejnost se o nechutném útoku dozvěděla až s několikadenním zpožděním. Podobné útoky navíc proběhly i v dalších německých městech. Policie až po týdnech zadržela několik desítek osob, ale žádný z útočníků doposud nebyl odsouzen.

Již v listopadu však německá charita Women in Exile upozornila na fakt, že sexuální násilí ze strany některých imigrantů je problém. Dle neziskové organizace jsou sexuální útoky v azylových střediscích naprosto běžné. „Neexistuje žena, která by neměla zkušenosti s dotěrnými pohledy, s nevhodnými komentáři, s nežádoucími dotyky, nebo dokonce se znásilněním,“ uvedla mluvčí Women in Exile Elisabeth Ngari.

Vlnu nevole též vyvolal případ rusko-německé dívky Lisy (13) z Berlína, která byla údajně znásilněna Turky. Dívka po několika týdnech obvinění stáhla a média informovala, že si případ vymyslela. Právník rodiny Alexej Danckwardt však prohlásil, že „v kauze se dá očekávat ještě několik zvratů“.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jiznicechy ( 27. února 2016 02:35 )

Pamatujete si na starostu Dubí, který už to nevydržel a sdělil o rodině našich tmavých občanů, která pobírá na dávkách 95.000? Tomu přece volal osobně tehdy Drábek! Ne, že je něco divného v tom, aby práce se štítící sorta pobírala 95.000 - ale průser byl, že to starosta řekl. Tohle je stejné - lžou a hajzl je ten, kdo řekne pravdu.

rumungro ( 25. února 2016 04:59 )

AI odhaduje na 400000 tr. činů spáchaných imigranty v BRD z nichž se drtivá většina musí přehlížet .// Hoří jim půda pod nohama a místo aby hasili, tak oni hledají toho, kdo volal. Jak tipycké pro totalitu multi !

horstfuxteleshop ( 24. února 2016 16:56 )

migranti teď smrděj v Řecku a zdá se, že se z toho řekové i s Ciprasem poferou

gabreta ( 24. února 2016 14:46 )

To je správné pojetí demokracie EU. Nají toho, kdo řekl pravdu a přísně potrestat. Stejně jako Belgičanku, která se ubránila napadení pepřovým sprejem a je stíhána za nedovolené ozbrojování!! Kdyby nešlo pomalu o život, tak se tomu člověk musí smát.

pekaaaros ( 24. února 2016 14:24 )

bohužel jediným věrohodným zdrojem jsou amatérský mobilní videa na youtube. tam vidíš, co se doopravdy děje. a je toho hodně. zprávy ani žádný média ti neřeknou pravdu. spíš tě oblbujou Mitrofanovama a Pehema, jak jsme malej a hloupej národ z hospody a jak je potřeba věřit goliášům z Lucemburska a Bruselu. Ona každá doba měla takovýho svýho oblbovače. Za druhé světové, za komančů, za doby temna. Za každý doby se našel nějakej ten Čech, kterej šel pochlebovat goliášovi a škodil vlastnímu národu. Připojoval svým pánům lampičky k výslechům Čechů. Dalo by se říct, že Mietrofanov a Pehe jsou takový jejich následovníci.

Zobrazit celou diskusi