Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Superletadlo přepraví 615 pasažérů! Emirates přestavili Airbus A380

Autor: bop - 
12. listopadu 2015
22:30

Emiráty představily světu žhavou novinku: v Airbusu A380 získali prostor navíc, když z letadla odstranili první třídu. Když vzniklé místo zaplnili klasickými sedačkami, získali dohromady neuvěřitelných 615 sedadel. To je zatím nejvíc, kolik kdy letecké společnosti nabízely.

V novém typu letadla nenajdete žádnou první třídu a i byznysová je oproti dřívějšku značně omezena. Díky tomu se na palubu letounu vešlo o 130 míst více. A získali tak světový rekord. Celkový počet 615 možných pasažérů je zatím nejvyšší, jaký letecké společnosti nabízejí.

Pokud máte tuto společnost rádi a potrpíte si na luxus, nemusíte truchlit: ekonomická třída letecké společnosti Emirates je jedna z nejlépe hodnocených na světě a najdete tu také jedny z největších obrazovek. Do business class se díky místu navíc vešel dokonce i malý bufet. Zážitek z letu by tedy neměl být nijak zhoršen.

tajna1509 ( 12. listopadu 2015 22:51 )

 uroven teto spolecnosti je uzasna byla jsem vice krat v Dubaji a letet s nimi je nadhera uz jen tim ze vam donesou vlhke latkove uubrousky po vzletnuti nez vam donesou jidlo a po jidle totez moc rada letam s Emirates team celou dobu o vas pecuji

Zobrazit celou diskusi