Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutek, nebo lítost nad smrtí Moniky? Kramného rodiče se smáli v soudní síni

Autor: ljš, et - 
24. září 2015
14:35

Dušují se, že Monika byla jako jejich druhá dcera, u soudu se jí ale rodiče Petra Kramného smáli a chytali se nad jejím chováním, které u soudu popsal její milenec, za hlavu. Lítost ani smutek nebyly vidět ani v tváři samotného obžalovaného.

Poslouchat detailní popis toho, jak Monika podváděla jejich syna, nemohlo být pro Irenu a Karla R. nic příjemného. Slovák Ján R., který intimní poměr u soudu přiznal, se sice pod vlivem časového odstupu, nebo Kramného přítomnosti, příliš do hloubky nepouštěl, soudkyně pak ale přečetla jeho výpověď z předběžného řízení, která přinesla hodně pikantní detaily. Nad pokusem o orální sex v autě, Moničinou údajnou náruživostí a jejím chováním na diskotéce kroutila Kramného matka hlavou.

Když Ján R. ale mluvil o tom, jak mu Monika psala, že je velmi časově vytížená, protože „pracuje, stará se o rodinu a ještě studuje nějakou vysokou školu“, propukli oba v nezadržitelný smích, který se pak objevil i na tváři Petra K. Zdálo se, jako by měli radost, že byla mrtvá Monika, která zřejmě před Jánem trochu „přikrášlila“ svůj rekvalifikační kurz, usvědčena ze lži.

Právě na její důvěryhodnost se pak dokonce Kramný Moničina exmilence zeptal. „Postupem času jsem jí přestával věřit,“ přiznal Ján. I obhájkyně Rejžková kladla otázky, které pomohly Moniku vykreslit jako ženu, která nevěru iniciovala, svého milence dokonce obdarovávala a žila dvojím životem.

Otázkou je, zda tato taktika obhajoby Kramnému nakonec neuškodí, protože zatímco dosud se na Moničiny zálety a obelhávání manžela jen naráželo, Jánova výpověď je poprvé naplno odkryla jako možný motiv činu. Kramného závěrečné vystoupení v tom světle vyznělo poněkud naučeně. „Pokud k té nevěře došlo, náš vztah byl pevný... Podle toho, co tu zaznělo, si myslím, že si Monika uvědomila, že náš vztah byl pro ni důležitější než nějaká jednorázová nevěra. Když mohou být chlapi nevěrní, tak mohou i ženy," řekl soudu.

 

franta-mlaticka. ( 25. září 2015 21:27 )

 Karvinský póvl, udržbář, uklízečka, co čekat od dementů. Baba je šílená, syn zrůda a z Karla udělala totálně závislého a nemyslícího debila.

joanna5 ( 25. září 2015 11:10 )

...že je obchodní zástupce, to o něm lhala Monika! A chlubila se tím i svým známým. Taktéž si pak vymýšlela, jak údajně studuje vysokou školu a mezitím jezdila jak to tak vypadá jako rozhoďnožka kdesi po milencích a hospodách... Tak to je fest k smíchu ta její taktika!

mdada49 ( 25. září 2015 00:11 )

No, však ona taky ani nedokáže zamaskovat to, jak Moniku nenáviděla a Kramňouš určitě vraždil pod její taktovkou. ALE SKUTEČNOST, ŽE BYLA MONIKA VESELÁ V ROZKROKU JEŠTĚ NIKOHO NEOPRAVŇUJE K VRAŽDĚ. A propó, rozhodně nevěřím, že byla s milencem pouze jednou ! To byla ale pouze její věc, a takový žárlivý ubožák si stejně nic jiného nezaslouží, než být opakovaně obtěžkáván parohy.

mdada49 ( 25. září 2015 00:00 )

mdada49 ( 24. září 2015 23:53 )

To znamená, že ty "nežereš bláboly o elektřině" ? Tak to tě ujišťuji, že myslet si, že byly jen tak otráveny, je ještě stupidnější názor ! A hlavně tou kolou, co ? Které on poté vypil hektolitry.

Zobrazit celou diskusi