Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monika byla sexuální dračice: Vrhla se na mě a pokoušela se o orál, tvrdí milenec Ján

Autor: dce - 
24. září 2015
22:24

Všem v soudní síni vyrazil dech! Monika Kramná, doteď pokládaná za milou a nevinnou mladou paní, někdy i za ženu bez zájmu o sex, byla pořádný ďábel! Její milenec totiž u soudu popsal, jak se na něj vrhala v autě!

Podle zápisu z předběžného řízení Kramný své kamarádce Kateřině G. vyprávěl o svém intimním životě s Monikou. „Probírali jsme, z jakého důvodu našel nový vztah, kdy on se vyjádřil něco v tom smyslu, že s Monikou to nebylo ideální... nechtěla to (sex, pozn. red.) tak často jako on,“ uvedla Kateřina.

Přímo u soudu ale Kramný odmítal, že by s ním Monika sex vyloženě zavrhovala. Vše bylo podle něj normální. Je pravda, že si myslím, že po 11 letech to nebude takové, jako když jsme se seznámili. Po návratu z akce, když jsme byli sami, byly tam nějaké návrhy předehry, že si zahrajeme na sekretářku, já jí dám tisíc korun... bylo to v rámci předehry,“ prozradil Kramný.

Ve čtvrtek ale zaznělo v soudní síni něco, co každému vytřelo zrak. Že byla Monika Kramnému nevěrná, tomu už asi věřili všichni, ale nikdo nemohl tušit, jak její vztah s milencem opravdu vypadal.

„Asi v polovině cesty (do Ostravy) po mně vyjela, líbala mě, kousala, pokoušela se o orální sex, ale nebylo tam místo,“ prozradil Ján R. v přípravném řízení. „Byla strašně náruživá, bylo vidět, že to často nemá,“ dodal.

Co za jejím chováním stálo? „Monika uváděla, že to doma není ono,“ vysvětloval svědek. Podle něj měla Monika minimálně ještě jeden poměr, nevyloučil by ale, že jich bylo víc. „Pochopil jsem, že měla poměr, nebylo to ojedinělé.“

meridienn ( 15. listopadu 2015 14:16 )

Proud je nezabil. Byly otrávené a celé to divadlo je víc než směšné.Doufejme, že veškeré náhrady za neoprávněnou vazbu zaplatí ti znalci a vyšetřovatel.

eyhel ( 25. září 2015 00:03 )

http://tn.nova.cz/clanek/kauza-kramny-den-ctvrty-co-na-rodinu-prozradi-dalsi-svedci.html Plus články na pravoboku

eyhel ( 24. září 2015 23:54 )

To jest sice pravda, ale u soudu vypovídá pod přísahou, takže musel Ján vybalit vše.

eyhel ( 24. září 2015 23:51 )

eyhel ( 24. září 2015 23:48 )

Vystřel, jsi už průhledná a nudná. Koukám taky co najednou máš s českým jazykem, oproti dole, má pravdu smoyde, ty teleteleousi

Zobrazit celou diskusi