Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Facebookový žárlivec Kramný. „Hraničí to se stalkingem,“ míní odbornice

Facebook byl velkým tématem v manželství Kramných.
Facebook byl velkým tématem v manželství Kramných.  (Autor: Redakce Blesk, Profimedia, Facebook)
Autor: ula - 
23. prosince 2015
06:01

Petr Kramný byl podle výpovědí u soudu skutečně žárlivý manžel. Jeho manželka prý trávila hodně času na Facebooku, přidávala si do přátel neznámé muže, a dokonce měla i více tajných profilů. A to se Kramnému nelíbilo. I v jiných rodinách začínají sociální sítě zasahovat do soukromých životů, občas taky sdílíme více, než je nutné. Jak nám online život může ničit vztahy, to přiblížila ve Studiu Blesk odbornice Petra L. Krajčinovič.

„Buď Facebook, nebo já.“ Ultimátum, které Petr Kramný údajně dal své ženě, která ráda sdílela svoje sexy fotografie v prádle. Jejímu manželovi to vadilo a neustále její profil na sociální síti sledoval.

„Na sociálních sítích nad vámi má ten druhý moc, může vás kontrolovat,“ uvedla ve Studiu Blesk k sociálním sítím terapeutka a vztahová koučka Petra L. Krajčinovič a dodala: „Facebook je ideální pro stalking.“

Monika Kramná prý na Facebooku ale trávila až příliš času. „Je to závislost srovnatelná se závislostí na alkoholu nebo na drogách,“ okomentovala to Krajčinovič.

Vědci tvrdí, že kvůli sociálním sítím více žárlíme. Kdy je nakukování do partnerova profilu ještě přijatelné a kde končí hranice? Žila Monika Kramná raději online, protože se cítila v reálném životě přehlížená? Odpovědi najdete ve videu:

Video „Buď Facebook, nebo já!“ Jak sociální sítě ničí naše vztahy? - Andrea Ulagová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

 

valesovavera ( 5. ledna 2016 18:41 )

Vy jste úplný blb.

dingous ( 23. prosince 2015 15:35 )

á, babka Valešojc upíjí vánoční vaječný likér a pak jde psát

valesovavera ( 23. prosince 2015 15:08 )

Roma kdb zabil bílé dítě tak by byl osvobozený.Sestra smrt zabije 6 lidí a pustí se ji na svobodu.

majojo ( 23. prosince 2015 12:04 )

No, tak to si nemyslím. Lepší je někoho zavraždit, umlátit důcodce nebo mimino, než ukrást pár set tisíc, nota bene státu nebo nějaké instituci. To pak máš patnáct let jako vyšitejch. Kdežto v případě vraždy dítěte ti hrozí až sedm let.

jojone ( 23. prosince 2015 10:42 )

březina kradl líh metanolem to pančovali jiní a ti dostali doživotí za kradení je menší trest než za smrt jedovatým chlastem pleteš si dvě kauzy, chytráku

Zobrazit celou diskusi