Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexsymbol Petr Kramný? Je obžalován z vraždy manželky a dcery, ale do vězení mu píšou fanynky

Autor: shp, sc - 
9. července 2014
17:02

Petr Kramný (36), který je obžalován z vraždy manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) na dovolené v Egyptě, se v dohledné době z vazby nedostane. Soud opět jeho žádost zamítl. Získal ale spoustu nových fanynek, které mu drží palce a dožadují se jeho podpisu. Stane se z něj zpoza mříží sexsymbol?

Podle advokátky Kramného Jany Rejžkové žádné důvody k vazbě neexistují. Okresní soud v Karviné ale vydal usnesení, kterým zamítl návrh na jeho propuštění. Advokátka podala stížnost a včera obdržela stanovisko Krajského soudu v Ostravě.

„Opět zamítavé, proto podávám stížnost ústavní. Ve vazbě skončil, aby neuprchl a neskrýval se. K tomu ale nemá žádný důvod. Má rodinu i zaměstnání a při vyšetřování spolupracuje. Tak proč by měl být omezen vazbou,“ dodala.

Přesto má Petr Kramný radost, ale z něčeho úplně jiného. Když s ním minulý týden vyšel rozhovor v Reflexu, získal nové fanynky a ženy chtějí jeho podpis! A není jich málo!

„Zda píší jemu, nevím, ale na mě se jich obrátilo již více než 10. Žádají, zda by jim mohl titulní stránku podepsat. Po dohodě s klientem jim odpovím, ale neměl by to být žádný problém,“ dodala.

gaygenius ( 27. července 2014 18:49 )

Koukněte se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=tVvNJrdV43k

.abcd.abcd. ( 15. července 2014 22:39 )

Tak hele Kapso, nejdřív si přečti kdo s tím vším začal a pak tady moralizuj. Já bych ženskou nikdy neuhodil, ani tu tvoji potvoru ne. Jenže, aby sem přišla a jen se pouštěla pro nic za nic do diskutujících a jen sprostě, tak to teda ne. S tím, že se kur.ví se tady kdysi chlubila sama. A navíc ti do toho nic není. Sám jsi tu jeden čas nadával, urážel jak největší prase, slova sis nevybíral. Tak se nedělej najednou svatý, všechno se dá dohledat! Tak raděj nehas co tě nepálí.

.abcd.abcd. ( 15. července 2014 16:41 )

Jednak tě ani vidět nechci, moji ženě se stejně nevyrovnáš, sexu si užívám, nejsem totiž žádnej dědek a za druhý - ženskýma, který se kurvěj, těma pohrdám. Ty mě nezajmáš protože jsi od přírody nesympatický, odporný a především sprostý stvoření. Nemáš na sobě nic krásnýho ženskýho, máš v sobě ale hodně z kur.vy, tak se chováš, tak se prezentuješ. Jako taková sprostá selka se slepičím mozkem. Kokokdák, víc v tobě není.

pekna.potvora ( 15. července 2014 11:24 )

hulím iba velké ptáčky, ale takého veľkého ty asi nemáš, viď? a preto si vylievaš mindráky na diskusiách plesku

pekna.potvora ( 15. července 2014 11:21 )

keby si ma videl, tak by ti z toho stál ešte týždeň vkuse, proste keď vyzerám, tak mám aj návrhy, nemôžem za to, že niektorým proste neodolám, sex je úžasný, užívam si ho, skús to tiež, brouku a možno ma pochopíš, je to super

Zobrazit celou diskusi