Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kolegyně Petra Kramného: Stála jsem za ním, ale už mu nevěřím!

Autor: tp, kru - 
5. dubna 2014
06:47

Někteří ho označují za velice dobrého herce. Mnoho zaměstnanců automobilky Hyundai Nošovice však už ztratilo důvěru v Petra Kramného (35). Ten byl obviněn z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8).

Automobilka v Nošovicích zaměstnává tisíce lidí. Téměř všichni zaměstnanci sledují vývoj v kauze spolupracovníka Petra Kramného. Většina kolegů od něj ale raději dává ruce pryč. Na jeho stranu se nepřiklání ani lidé, kteří by za něj ještě nedávno dali ruku do ohně.

„Toho kluka znám osobně. Zprvu jsem za ním stála, ale nyní se přiznám, že začínám o jeho nevině pochybovat,“ popsala Marta Urbanová (50), která zná Petra K. osobně.

K ní se přiklání i Petr Šimurda (30), který ve firmě vede sklad. „Co se v Egyptě stalo, ví jen Petr a možná egyptští vyšetřovatelé. Osobně o jeho nevině pochybuji. Zajímalo by mě, co tam chtějí po roce zjišťovat naši kriminalisté,“ řekl deníku Aha!.

lamis ( 6. dubna 2014 13:36 )

tobe take kaci take si nekdy libuji, ze pouziji muj klon , jak pises ,at jim to slouzi ,tak malo potrebuji k zasmani

kacota ( 6. dubna 2014 10:57 )

Moriss, vidím že máš zmysel pre humor Tu máš od Zagorky odvetu https://m.youtube.com/watch?v=1IpXrrNzonw

kacota ( 6. dubna 2014 10:49 )

Hlavne niekomu musím strašne mátať v hlave, keď v sobotný večer sem pláca staré komentáre vytrhnuté z kontextu, kde nikto nevidí debaty predtým, pozadie čo tomu predchádzalo a na čom sa kto predtým smial Ale hlavne že to slúži ako zdroj zábavy dnes, ešte že existujem, inak by sa niektorí jednotlivci unudili Krásnu nedeľu moriss, aj všetkým

miss.stekota ( 6. dubna 2014 00:40 )

http://www.denik.cz/zlinsky-kraj/obhajkyne-p-kramneho-jana-rejzkova-jsem-presvedcena-o-jeho-nevine-2 0140404-0z6e.html

miss.stekota ( 6. dubna 2014 00:32 )

Ty máš ráda zrůdu jentakjen? Tak to kámošky nebudem a to jsem se s tebou, hloupu plejkou chtěla minule lesbit a jít s tebou na banik, pičo, banik !!

Zobrazit celou diskusi